Nejprodávanější audioknihy ke stažení - duben 2020

Hobit - 20%
(5x)
Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem.
Ukázky

Hobit

299 Kč
239 Kč
Edudant a Francimor - 20%
Vyprávění, kterým se autor vrací do světa dětí, patří k české humoristické klasice. Kniha se stala i předlohou populárního Večerníčku Z deníku žáka III. B aneb Edudant a Francimor jehož průvodcem byl rovněž Milan Šteindler.
Ukázky

Edudant a Francimor

169 Kč
135 Kč
Život Ježíšův na Zemi - 20%
Audiokniha obsahuje vybrané texty z knihy Z doznělých tisíciletí, ve které je vylíčen život a působení historických osobností, jež byly zvěstovateli a připravovateli cesty Pravdy na Zemi.
Ukázky

Život Ježíšův na Zemi

49 Kč
39 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi - 20%
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.
Ukázky

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

199 Kč
159 Kč
Moc přítomného okamžiku - 6%
(1x)
Naše falešné já je produktem naší mysli a pokud se vzdáme našeho analytického myšlení, zjistíme, že my nejsme naší myslí a můžeme se zbavit naší duševní bolesti. Naše tělo, ticho a prostor kolem nás jsou jedním z klíčů pro dosažení vnitřního klidu.
Ukázky

Moc přítomného okamžiku

332 Kč
312 Kč
Jak se dělá chalupa - 20%
Jedna z půvabných knížek čapkovského pozorovatele a vypravěče Františka Nepila pojednává o tom, co je pro našince typické, totiž o chalupaření. Autor tak činí se sobě vlastním jemným a inteligentním humorem
Ukázky

Jak se dělá chalupa

69 Kč
55 Kč
Řecké báje a pověsti - 20%
(3x)
Audiokniha nabízí téměř celou řeckou mytologii (kromě Illiady a Odyssey) tak, jak ji známe z převyprávění Eduarda Petišky (Staré řecké báje a pověsti) určeného především mladým čtenářům.
Ukázky

Řecké báje a pověsti

199 Kč
159 Kč
40 dní pěšky do Jeruzaléma - 20%
(3x)
Největší cestovatelské dobrodružství od dob Honzíkovy cesty! - čte Miloň Čepelka
Ukázky

40 dní pěšky do Jeruzaléma

199 Kč
159 Kč
Dobrodružství v Zemi nikoho - 20%
(1x)
Na počátku tohoto dobrodružství stojí odpozorovaný večerní rozhovor morseovkou z jednoho okna do druhého.
Ukázky

Dobrodružství v Zemi nikoho

299 Kč
239 Kč
Dobrý ročník - 20%
(1x)

Literární předloha oblíbeného filmu DOBRÝ ROČNÍK vypráví příběh mladého londýnského finančníka, který dostane šanci začít nový život na vinici v Provence.

Ukázky

Dobrý ročník

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 426 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 43 > >>