Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
sci-fi

Plyšákokalypsa - 20%
(1x)

Nedávno skončila válka, kterou hračky rozpoutaly proti lidstvu. A hračky v ní zvítězily…

Plyšáci, panenky, roboti, ale i malí plastoví vojáčci už měli plné zuby toho, že s nimi rozmazlené děti zacházely jako s pouhými věcmi.

sci-fi
Ukázky

Plyšákokalypsa

170 Kč
136 Kč
Bakly – V objetí smrti - 20%
(1x)
Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá do spirály násilí stále hlouběji a hlouběji a nehledá cestu ven. Jen blízkost smrti ho udržuje na hranici příčetnosti.
sci-fi
Ukázky

Bakly – V objetí smrti

239 Kč
191 Kč
Deset tisíc nebí nad tebou - 20%
Od chvíle, kdy Marguerite začala používat vynález svých rodičů k cestování mezi dimenzemi, jí jsou na stopě nepřátelé, kteří by ji přinutili udělat cokoli – dokonce i ublížit jejím nejbližším –, jen aby s její pomocí mohli vládnout multivesmíru. Daří se jí odolávat, ale jen do chvíle, než napadnou jejích přítele Paula a rozptýlí úlomky jeho vědomí do několika dimenzí.
sci-fi
Ukázky

Deset tisíc nebí nad tebou

249 Kč
199 Kč
Organická oprátka - 20%
Postapokalyptická akční jízda od autora Čepele entropie.
sci-fi
Ukázky

Organická oprátka

219 Kč
175 Kč
Příběhy pilota Pirxe - 20%
„I po padesáti šesti letech, které uplynuly od doby, kdy Stanisław Lem napsal první povídku s Pirxem, je pro nás jeho hrdina vzorem, jak se chovat k automatům a robotům, jež právě začínají pronikat do našich životů.
sci-fi
Ukázky

Příběhy pilota Pirxe

209 Kč
167 Kč
Vyměřený čas - 20%
(1x)
Sny o dokonalém světě berou za své, když planeta přichází o magnetosféru a stává se smrtící pastí. V nastalém chaosu ukrývá profesor svoji dceru Karru do odlehlého vězení, kde nastoupí na pozici psycholožky.
sci-fi
Ukázky

Vyměřený čas

229 Kč
183 Kč
Zbouchnul jsem Satanovu dceru - 20%
Přišla si pro jeho duši, ale odešla s jeho srdcem. Román Carltona Mellicka III, autora s ohromující fantazií a nezaměnitelným stylem, je romantickou komedií, jaká tu ještě nebyla.
sci-fi
Ukázky

Zbouchnul jsem Satanovu dceru

170 Kč
136 Kč
Zbraně Tanith - 20%
Na Sabbatiných světech kacířské síly tvrdě vzdorují křížové výpravě. Imperiální síly, nebezpečně rozptýlené a odříznuté od zásobování zmutovanými nepřáteli, začínají být zatlačovány do defenzivy.
sci-fi
Ukázky

Zbraně Tanith

149 Kč
119 Kč
Děti času - 20%
(4x)
Kdo zdědí novou Zemi? Poslední zbytky lidstva opouštějí umírající Zemi a zoufale hledají nový domov.
sci-fi
Ukázky

Děti času

249 Kč
199 Kč
Horův vzestup - 20%
Po tisících let expanzí a konkvist je lidské Impérium na vrcholu. Císař, který dosáhl svého snu pro lidstvo, předá otěže moci svému vrchnímu veliteli Horovi a zamíří zpátky na Terru.
sci-fi
Ukázky

Horův vzestup

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 90 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 > >>