Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
sci-fi

Mučednice Sabbat - 20%
(1x)
Sedmý díl oblíbené série o plukovníku Gauntovi ze světa Warhammer.
sci-fi
Ukázky

Mučednice Sabbat

149 Kč
119 Kč
Dlouhá cesta na malou, rozzlobenou planetu - 20%
(1x)
Když se Rosemary Harperová připojí k posádce Poutníka, nečeká toho moc. Touží jen po malém, klidném místě, které by mohla na chvíli nazývat domovem, po dobrodružství v dalekých koutech galaxie a odstupu od problematické minulosti.
sci-fi
Ukázky

Dlouhá cesta na malou, rozzlobenou planetu

199 Kč
159 Kč
Hry Nemesis - 20%
(1x)
Pátá kniha ze série Expanze. Otevřelo se tisíc světů a největší závod o půdu v lidských dějinách začal. Vlny kolonistů odlétají a mocenské struktury staré sluneční soustavy se hroutí. Některé lodě však mizí beze stopy.
sci-fi
Ukázky

Hry Nemesis

199 Kč
159 Kč
Okno do času - 20%
Jules je zvláštní chlapec. Byl jím, ještě než se začaly dít všechny ty divné věci. Má fotografickou paměť, ze které žádná vzpomínka nevymizí. Nikdy – až do chvíle, kdy v jeho životě náhle zavládne chaos, smrt se zjeví příliš blízko ...
sci-fi
Ukázky

Okno do času

109 Kč
87 Kč
Válka světů - 20%
(2x)
Slavný sci-fi román, známý také z moderního filmového zpracování S. Spielgerga. Obyvatelé Země netuší, že deset krátkých vzdálených záblesků kdesi na planetce Mars znamená dosud největší ohrožení lidstva v jeho dějinách...
sci-fi
Ukázky

Válka světů

99 Kč
79 Kč
Zjevení Cthulhu - 20%
(2x)
Výběr z díla jednoho z nejvýznamnějších hororových spisovatelů 20. století. Šestice povídek, mezi nimiž jsou i slavné a klasické texty „Volání Cthulhu“, „Hrůza v Dunwichi“ a „V horách šílenství“.
sci-fi
Ukázky

Zjevení Cthulhu

165 Kč
132 Kč
Labyrint - 20%
Vesmír je zvláštní. Jeho obyvatelé také. Jedni stavěli podivná bludiště, jiní si vesele žijí ve společnosti pravěké, další - třeba ti z planety Země - si neuvědomují, že srovnávat vše jen ze svého pohledu nemusí vést k dobrému výsledku.
sci-fi
Ukázky

Labyrint

35 Kč
28 Kč
O poklad Ciboly - 20%

Čtvrtá kniha ze série Expanze. Brány otevřely cestu k tisíci nových světů a vypukla kolonizační horečka. Z domovských planet lidstva sem proudí osadníci, kteří hledají nový život.


Nezávislí osa

sci-fi
Ukázky

O poklad Ciboly

199 Kč
159 Kč
Válka s Mloky - 20%
(3x)
Námořník českého původu objeví v Tichém oceánu zvláštní druh učenlivého, obřího mloka. Lidé zneužijí schopností těchto tvorů a zotročí celý mločí druh. Mloci se však přiučí i špatným lidským stránkám a začnou mít dobyvatelské choutky.
sci-fi
Ukázky

Válka s Mloky

49 Kč
39 Kč
Vánice - 20%
Vánice, stejně jako předchozí česky vydaná novela Den opričnika, nezapře autorovu zálibu ve fantazii a nadsázce, v absurdních motivech a vizionářství, vpletených do toku realistického vyprávění.
sci-fi
Ukázky

Vánice

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 90 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 > >>