Nejprodávanější Kniha - duben 2020
sci-fi

Bakly – V objetí smrti
Bakly je kupodivu stále naživu, v jím vyvolané válce podsvětí se zaplétá do spirály násilí stále hlouběji a hlouběji a nehledá cestu ven. Jen blízkost smrti ho udržuje na hranici příčetnosti.
sci-fi

Bakly – V objetí smrti

323 Kč
Hegemonův stín
(1x)
...Nepřátelé byli vyhlazeni, Bitevní škola zrušena. Děti se vracejí domů, ke svým rodinám, rozptýleným po celé Zemi. Až na Endera… Jakmile nebezpečí pominulo, Země se opět stává bitevním polem.
sci-fi

Hegemonův stín

313 Kč
Hráč
Kultura – společnost lidí a strojů – už dala světu mnoho velkých hráčů. Jedním z nich je Jernau Morat Gurgeh, Hráč, pán každé herní desky, přemožitel počítačů, stratég.
sci-fi

Hráč

404 Kč
Milion světů s tebou
Milion vesmírů, milion nebezpečí, jeden osud. Třetí díl sci-fi série Ohnivák.
sci-fi

Milion světů s tebou

314 Kč
Pistolník
(2x)
Pistolník Roland je poslední střelec přízračného světa ztraceného kdesi daleko v budoucnosti. Je to svět zdevastovaný jak fyzicky, tak morálně.
sci-fi

Pistolník

252 Kč
Rick a Morty 1
Původně to měla být jen drsná parodie Návratu do budoucnosti. Ale vznikl z toho svébytný kult, ironický sci-fi seriál, který totálně převálcoval Futuramu i ostatní animované záležitosti.
sci-fi

Rick a Morty 1

269 Kč
Vostrá krása
Vostrá krása je sbírka sci-fi, fantasy a hororových povídek, které spojuje lehčí nebo intenzívnější erotická linka. Sbírku sestavil Jan Vavřička, provozovatel serveru Vanili.cz.
sci-fi

Vostrá krása

179 Kč
Vzestup a pád agentury DODO
(3x)
Melisanda Stokesová je odbornice na starověké jazyky. Když se na univerzitě náhodou sejde s Tristanem Lyonsem, jenž se zabývá vojenskou rozvědkou, netuší, že se ocitla na prahu událostí, které naruby obrátí nejen její život, ale i lidské dějiny.
sci-fi

Vzestup a pád agentury DODO

448 Kč
Jednotný osud
V neklidných týden po děsivém kataklyzmatu jsou jeho přeživší zkoušeni až na hranice svých možností. Federace sama nedokáže čelit náporu uprchlíků, a co hůř – nedostává se jí klíčových zdrojů.
sci-fi

Jednotný osud

268 Kč
Pandemie
Loď pobřežní stráže Spojených států objeví na dně Severního ledového oceánu vrak ponorky, v jejímž nitru jsou následně nalezeny důkazy vědeckého pokusu,který od základů změní naše chápání lidstva...
sci-fi
Ukázky

Pandemie

358 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 205 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 21 > >>