Nejprodávanější tituly - duben 2020
severská detektivka

Paganiniho smlouva - 20%
(2x)
Jak spolu souvisí smrt dívky utopené na suchu a podivně oběšeného muže? Komisař Joona Linna se ve svém druhém případu dostává na stopu nelegálního obchodu se zbraněmi.
severská detektivka
Ukázky

Paganiniho smlouva

299 Kč
239 Kč
Zabijáci - 20%
(1x)
Druhý díl úspěšné detektivní řady dánského spisovatele Jussiho Adlera-Olsena o oddělení Q, zabývajícím se nevyřešenými či odloženými případy, vychází jako audiokniha Zabijáci v podání Igora Bareše.
severská detektivka
Ukázky

Zabijáci

279 Kč
223 Kč
Bodyguardka II. - 55%
Druhý díl trilogie začíná v Itálii, kam Hilja odletěla za svým milencem jménem David Stahl, který se tu skrývá před běloruskou mafií. Jednoho dne však David zmizí a zoufalá Hilja se vrací do Finska.
severská detektivka
Ukázky

Bodyguardka II.

238 Kč
107 Kč
Brambory na vloupačku - 6%
(4x)

Märtha, Lumen, Motyka, Stina a Anna-Greta se v domově důchodců Diamant ukrutně nudí. Jídlo je nevalné, zacházení špatné, mají málo pohybu a vedení šetří, kde může. To by se měli lépe i ve vězení! Dostanou geniální nápad – spáchají trestný čin !!

severská detektivka
Ukázky

Brambory na vloupačku

305 Kč
287 Kč
Ve vyšších kruzích - 11%
(1x)
Druhý díl série kriminálních románů Vraždy na Sandhamnu o kriminálním inspektorovi Thomasi Andreassonovi a právničce Noře Lindeové.
severská detektivka

Ve vyšších kruzích

269 Kč
239 Kč
Svědkyně ohně - 6%
(15x)
Další krimi od autorské dvojce ukryté za pseudonymem Lars Kepler, navazuje na úspěch předchozích románů Hypnotizér a Paganiniho smlouva. V ústavu pro dívky se sklony k destruktivnímu chování dojde k děsivé vraždě jedné z chovanek ...
severská detektivka
Ukázky

Svědkyně ohně

390 Kč
367 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 66 položek
<< < 1 .. 5 6 7