Nejprodávanější e-knihy - duben 2020
ostatní

Život v kleci - 20%
Snad žádný jiný sport u nás v poslední době nezaznamenal takový nárůst popularity jako MMA. Smíšená bojová umění se však v Česku neobjevila jako blesk z čistého nebe – mají za sebou minimálně 20 let historie.
ostatní
Ukázky

Život v kleci

249 Kč
199 Kč
Děti holocaustu - 20%
Skutečné příběhy „dětí holocaustu“ představují strhující životní osudy devíti židovských dětí, které musely přežít hrůzy holocaustu po celé Evropě.
ostatní
Ukázky

Děti holocaustu

254 Kč
203 Kč
Doktor vězeňských věd - 20%
(1x)
Žije totiž s přesvědčením, že po světě zkrátka chodí lidé, jejichž jediným úkolem zde na zemi je škodit. Jiří Stránský se ale nedá otrávit nikým a ničím – na to si toho prožil už dost. Lágr v padesátých letech, další vězení v letech sedmdesátých, po revoluci neustálý tlak, aby konečně vstoupil do politiky… Nikdy to neudělal.
ostatní
Ukázky

Doktor vězeňských věd

179 Kč
143 Kč
Emil Běžec - 20%
(2x)

Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka. Vypráví o jeho dětství v početné rodině, o mládí v baťovském Zlíně, o době, kdy se u nás rodil běžecký sport…

ostatní
Ukázky

Emil Běžec

279 Kč
223 Kč
Holé a trapné dýchání - 20%
(1x)
Luděk Sobota je známý svým specifickým absurdním humorem nejen jako herec a komik, ale i jako autor zábavných textů.
ostatní
Ukázky

Holé a trapné dýchání

209 Kč
167 Kč
Jan Kraus: Můj soukromý buzynes - 20%
(3x)

Netradiční pohled populárního českého moderátora na byznys, život a vztahy. Knížka o veškerém mém byznysu. O tom, který jsem dělal ve škole, na jízdárně, s mým otcem, s vojáky, s mojí první ženou, s bytem, s komputerem, s Italy, s divadlem i s televizí.

ostatní
Ukázky

Jan Kraus: Můj soukromý buzynes

249 Kč
199 Kč
Jsme jako oni - 20%
V čem jsou liberálové stejní jako fašisti? Jaké to je, když vás vaše společnost nenávidí? Lze překonat společenské propasti?
ostatní
Ukázky

Jsme jako oni

145 Kč
116 Kč
Každému jeho Izrael - 20%
Autorka, jejíž otec byl Žid, vypráví pozoruhodné příběhy tří reálných lidí, kteří byli Židé, narodili se a kus svého života prožili v bývalém Československu, a všichni z něj odešli. Do jejich životů fatálně zasáhla druhá světová válka a v jejich další životní cestě významnou roli sehrál Izrael.
ostatní
Ukázky

Každému jeho Izrael

199 Kč
159 Kč
Kolem kolem národních parků USA - 20%
Smí se v USA na kole jezdit po interstate dálnici? Co dělat uprostřed stáda bizonů? Také se vám líbí hoodoos? Víte co v kempu znamená hiker - biker? Máte rádi kochací silnice? Viděli jste už soutěž v chytání býků za ocas?
ostatní
Ukázky

Kolem kolem národních parků USA

66 Kč
53 Kč
Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor - 20%

Pokračování Neuvěřitelných příběhů z hor Parta přátel a jejich horská dobrodružství pod vedením gumového kuřete jsou zpět! Naši hrdinové vám tentokrát dají nahlédnout do radostí i strastí treků na Islandu, v Peru nebo Nepálu.

ostatní
Ukázky

Neuvěřitelně uvěřitelné příhody z hor

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 312 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 32 > >>