Nejprodávanější audioknihy na CD - duben 2020

Lovci
(1x)
Superhrdinský akční román.

Lovci

221 Kč
Malé ženy
Příběh čtyř sester (romantické Mag, revoltující Jo, jemné Beth a zhýčkané Amy) je zasazený do doby občanské války v Americe v letech 1861-1865, kde bojuje i jejich tatínek.

Malé ženy

269 Kč
Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy
(1x)
Kniha z pera známého literárního historika navazuje na úspěšnou dvojici Obrazy z kulturních dějin ruské religiozity (2015) a Obrazy z kulturních dějin americké religiozity (2010).

Obrazy z kulturních dějin Střední Evropy

269 Kč
Vzpoura goliardů
Píše se rok 1261. Přemysl II. Otakar podpoří v boji o trůn římského krále proti Alfonsi Kastilskému jeho konkurenta Richarda Cornwalského a za to má slíben majestát. Jenže v diplomacii není nic takové, jak by se mohlo na první pohled zdát...

Vzpoura goliardů

314 Kč
Deset malých černoušků
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze na sedmi discích ve formátu CD audio.

Deset malých černoušků

359 Kč
Havel
(6x)
Zvuková verze biografie podrobně postihující nesmírně zajímavé osudy Václava Havla, velké osobnosti naší země.

Havel

335 Kč
Jak vycvičit draka
Jak se stát největším vikingským hrdinou všech dob? Můžete se jím prostě narodit. Může vám to zákulisními intrikami zařídit vaše babička. Nebo se k tomu můžete dopracovat vlastní pílí jako Škyťák Šelmovská Štika III..

Jak vycvičit draka

242 Kč
Stopařův průvodce galaxií
(18x)
Kultovní humorný sci-fi román plný nepřekonatelných hlášek a neotřelých nápadů. Pozemšťana Arthura Denta, mimozemšťana Forda Perfecta i robota Marvina, stále v těžké depresi, si určitě každý oblíbí... čte Vojtěch Dyk

Stopařův průvodce galaxií

269 Kč
Co život dal a vzal
Autobiografická vyprávění o tom, že s humorem a optimismem lze přežít prakticky cokoli

Co život dal a vzal

224 Kč
Stařec a moře
(2x)
Nejslavnější dílo Ernesta Hemingwaye, novela, za kterou obdržel v roce 1954 Nobelovu cenu za literaturu. Příběh se odehrává v malé kubánské vesnici poblíž Havany, odkud starý rybář Santiago vyjíždí sám na lov.

Stařec a moře

269 Kč
Zobrazuji 71 - 80 z 235 položek
<< < 1 .. 6 7 8 9 10 .. 24 > >>