Nejprodávanější tituly - květen 2020
romány

Alicina síť
(1x)
Rok po vypuknutí první světové války, v době, kdy byly ženy podceňované a svázané společenskými normami, se Eve Gardinerová zatoužila vymanit konvencím a přispět k válečnému úsilí své vlasti více, než umožňovala typická ženská úloha ošetřovatelky.
romány

Alicina síť

134 Kč
Dixieland
Trombonista vukovarské dixielandové kapely vzpomíná v záhřebském vyhnanství na dospívání a zrání členů orchestru v rozmezí let 1960–1991.
romány

Dixieland

251 Kč
Dopis
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
Duhový most
(1x)
Olga je obyčejná žena, prodavačka, matka desetiletého syna Filipa a manželka vysokoškolského učitele.
romány

Duhový most

296 Kč
Ella & Kandinský
(1x)
Během malování na bavorském horském úbočí se mladá Gabriele (Ella) Münterová zamiluje do svého ženatého učitele Vasilije Kandinského.
romány
Ukázky

Ella & Kandinský

254 Kč
Malé ženy
Stydlivá Bety, mírná Meg, přidrzlá Amy a odvážná Jo: Malé ženy v klasickém románu Louisy May Alcottové jsou čtyři sestry, které společně s jejich matkou očekávají návrat otce z války a zároveň prožívají každodenní radosti i starosti.
romány

Malé ženy

359 Kč
Mrtvá schránka
Vypravěčem románu Mrtvá schránka je mladý muž, který po divokém dospívání vstoupil do cizinecké legie a nyní si obstarává peníze tím, že do pečlivě vybudované sítě schránek posílá z Jižní Ameriky tenoučké obálky s důkladně zabaleným bílým práškem.
romány
Ukázky

Mrtvá schránka

179 Kč
Půlnoc
Ve 3. dílu detektivní série se ocitáme na univerzitě v Uppsale, uprostřed bezstarostného studentského večírku. Atmosféra se ale naprosto změní, když jsou během několika dní dvě studentky znásilněny. Krátce nato je nalezena třetí, uškrcená dívka.
romány

Půlnoc

314 Kč
Rozmačkané ego se slaninou
Živelná autorka kuchařek Nela má talent kombinovat chutě a komplikovat si život. Plavat proti proudu, bojovat s perfekcionismem, egem i minulostí dá zabrat. Důležité ale je neztrácet humor a chuť k jídlu.
romány

Rozmačkané ego se slaninou

224 Kč
Strážkyně domácího krbu
Román nizozemské spisovatelky Doly de Jongové, která se zachránila před holokaustem emigrací do USA, v roce 1954 její americký nakladatel odmítl jako nemravný a také nizozemská redaktorka ho v první reakci označila za „nestoudný, nepublikovatelný“.
romány

Strážkyně domácího krbu

179 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 112 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>