Nejprodávanější tituly - květen 2020
romány

Velká láska
Černohumorná, pronikavě a důsledně ironická próza líčí kvazi příběh domnělé lásky mezi Andričem a Laurou. Povídkový až anekdotický sled jednotlivých zamyšlení a událostí od prvních dnů vztahu až do jeho konce.
romány
Ukázky

Velká láska

179 Kč
Věštba
(2x)
Jaký by byl váš život, kdybyste znali přesné datum své smrti? Je rok 1969 a po Lower East Side v New Yorku se rozkřikne, že přicestovala věštkyně, která dokáže každému přesně předpovědět den jeho smrti.
romány
Ukázky

Věštba

313 Kč
Zapomeň na minulost
Sedmadvacetiletá Saša přišla před lety o otce a starší sestru Mišku, oba zahynuli pod lavinou v horách, kam vzal otec-horolezec poprvé jednu z dcer s sebou.
romány

Zapomeň na minulost

296 Kč
Náměsíčná

Mrazivý, vzrušující psychothriller o lžích, ztrátách a touhách skrytých v hlubinách spánku… Krásná Annalee Ahlbergová zmizela.

romány

Náměsíčná

314 Kč
Sex, víno a cigarety
Leona studuje třetí ročník antropologie v Praze a vypadá to, že kromě studia pro ni není nic důležité. Román o hledání hranic mezi citem, sexem, závislostí a vlastním životem
romány

Sex, víno a cigarety

260 Kč
Nevěsta ze zámoří - 30%
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
125 Kč
Kamenné sny
Prosinec 1989, eskaluje konflikt mezi Armény a Ázerbájdžánci o Náhorní Karabach, napětí v Baku graduje. Do jedné z tamějších nemocnic je v kritickém stavu dopraven přední ázerbájdžánský herec Sadaj Sadygly...
romány

Kamenné sny

224 Kč
Säde - Příliš milovaná dívka
Mystická love story s neobvyklým milostným trojúhelníkem.
romány

Säde - Příliš milovaná dívka

314 Kč
Cesta pouští
Částečně autobiografický román Cesta pouští vznikal v osmdesátých letech a autor jej považoval za nejdůležitější ze svých děl. Jak sám řekl – „je psán vlastní krví“.
romány
Ukázky

Cesta pouští

315 Kč
Hrdinové
(4x)
Živý a humorný román sleduje všední život studentů pražské Filozofické fakulty na pozadí událostí posledních měsíců před sametovou revolucí. Jak s tím však souvisí Bach, Strauss nebo Vinnetou? A Václav Havel?
romány

Hrdinové

224 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 112 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>