Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
učebnice - vzdělání

Mezinárodní cestovní ruch - 20%
Publikace jako jediná na českém trhu přináší komplexní pohled na problematiku mezinárodního turismu. Je určena studentům vysokých a středních škol zaměřených na turismus, institucím zabývajícím se rozvojem turismu.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Mezinárodní cestovní ruch

237 Kč
190 Kč
Nová maturita z angličtiny - 20%
(1x)
Kniha pro ty, kdo si chtějí zopakovat učivo střední školy, připravit se na maturitu z angličtiny, na přijímací zkoušky na vysokou školu či na složení FCE.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Nová maturita z angličtiny

246 Kč
197 Kč
Doporučené postupy a algoritmy v nefrologii - 20%
Vynikající didaktická pomůcka určená pro pre- i postgraduální studium, a to zejména pro nefrology, internisty, pediatry, praktické lékaře. Je vhodná jak pro nemocniční, tak ambulantní provozy, ocení ji i studenti medicíny.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Doporučené postupy a algoritmy v nefrologii

319 Kč
255 Kč
Schizofrenie v kazuistikách - 20%
Schizofrenie je choroba mnoha podob s často barvitými příznaky, jindy naopak s příznaky těžko postižitelnými, svádějícími k chybné diagnóze, a tím i k chybné léčbě. Tento neviditelný chorobný proces v konečném důsledku mění člověka k nepoznání.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Schizofrenie v kazuistikách

135 Kč
108 Kč
Grafologie - 20%
Písmo o nás prozrazuje mnohé. Jak je možné „číst“ v lidském písmu, na to se snaží odpovědět disciplína zvaná grafologie. Publikace přehledně shrnuje základy grafologie, podává přehled o grafologických znacích a jejich psychologických významech.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Grafologie

229 Kč
183 Kč
Anatomie a fyziologie člověka - 20%
Moderní a praktická učebnice pro studenty nemedicínských oborů přináší základní poznatky nezbytné pro pochopení stavby (anatomie) a funkce (fyziologie) zdravého lidského těla. Je určena pro humanitní směry studia.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Anatomie a fyziologie člověka

365 Kč
292 Kč
České katastry od 11. do 21. století - 20%
(1x)
Je to první souvislá kniha s podobnou tematikou na našem trhu, která je určena geodetům, studentům, milovníkům historie, čtenářům literatury faktu a všem technicky zaměřeným čtenářům. Popisuje vývoj katastrů od úplných počátků do dnešní doby.
učebnice - vzdělání
Ukázky

České katastry od 11. do 21. století

254 Kč
203 Kč
Francouzština pro lékaře - 20%
Publikace, která je na našem trhu zcela ojedinělá a nemá u nás konkurenci, seznamuje čtenáře s vybranými nejdůležitějšími oblastmi klinické medicíny - samozřejmě včetně potřebných výrazů a slovních obratů z anatomie, fyziologie, patofyziologie...
učebnice - vzdělání
Ukázky

Francouzština pro lékaře

458 Kč
366 Kč
Obecná didaktika - 20%
Učebnice obecné didaktiky představuje myšlenkový systém, který vás uvede do vymezené vědní oblasti. Logické utřídění látky a vhled do soustavy jejího výkladu poskytuje studujícím teoretické poznání.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Obecná didaktika

339 Kč
271 Kč
Úvod do komunitního ošetřovatelství - 20%
Odborná publikace, která je ojedinělá na českém trhu, je určena studujícím ošetřovatelství a porodní asistence, sestrám v komunitní praxi a také dalším poskytovatelům komunitní péče.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Úvod do komunitního ošetřovatelství

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 109 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 > >>