Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
učebnice - vzdělání

Učit (se) příběhem - 20%
Komenského Labyrint a didaktické možnosti narativní alegorie. Interdisciplinární případová studie, analyzovaná s didaktickými brýlemi na očích.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Učit (se) příběhem

89 Kč
71 Kč
Základy elektrotechniky - 20%
Stručná, jednoduchá a moderní učebnice pro střední školy. Vhodná pro všechny začínající zájemce o tento obor. Uvádí hlavně poznatky potřebné pro praktickou činnost.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Základy elektrotechniky

99 Kč
79 Kč
Základy fyzikální chemie - 20%
Třetí vydání učebního textu, určeného studentům oborů Farmacie a Zdravotnická bioanalytika na Farmaceutické fakultě UK. Neklade si za cíl seznámit čtenáře podrobně s celou šíří fyzikální chemie.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Základy fyzikální chemie

120 Kč
96 Kč
111 her pro atraktivní výuku angličtiny

Knížka je jedinou tohoto typu na našem trhu. Hry jsou v knize rozděleny do šesti oblastí podle cíle na aktivizující hry, seznamovací hry, konverzační hry, konverzační a gramatické hry, gramatické hry a hry pro rozvoj psaní.

učebnice - vzdělání
Ukázky

111 her pro atraktivní výuku angličtiny

170 Kč
Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie - 20%
Tato publikace je určena studentům Farmaceutické fakulty UK. Zaměřuje se na základy individuální přípravy lékových forem. Technologické znalosti těchto aplikačních forem léčiv jsou potřebné obvykle při jejich individuální lékárenské přípravě.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Návody k základním praktickým cvičením z farmaceutické technologie

70 Kč
56 Kč
Slovník cizích slov - 20%
(1x)
Tento SLOVNÍK CIZÍCH SLOV obsahuje přibližně 30 000 hesel. Zahrnuty jsou pojmy a výrazy z angličtiny, latiny a dalších jazyků. Obsahem je terminologie z oblasti přírodních věd, techniky a společenských věd, a také obecně užívané zkratky.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Slovník cizích slov

99 Kč
79 Kč
Geografie turismu - 20%
Na trhu ojedinělá publikace seznamuje studenty VŠ, VOŠ a pracovníky v oblasti turismu s problematikou geografie turismu v mimoevropských teritoriích.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Geografie turismu

237 Kč
190 Kč
Moderní Business English - 20%
Používáte v zaměstnání angličtinu, ale nejste si vždycky zcela jistí, jak správně vyjádřit to, co chcete říci? Chcete se vyjadřovat přesně, srozumitelně a bez chyb? Potřebujete mít vždy po ruce přesvědčivou formulaci, vzor e-mailu nebo osnovu telefonátu?
učebnice - vzdělání
Ukázky

Moderní Business English

212 Kč
170 Kč
Něco z Fulghuma II / From Fulghum II - 20%
(1x)
První česko-anglické dvojjazyčné vydání z Roberta Fulghuma.Bilingvní elektronická kniha s funkcí odskoku mezi češtinou a angličtinou ve formátu ePub a mobi.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Něco z Fulghuma II / From Fulghum II

168 Kč
134 Kč
Procesně řízená organizace - 20%
Publikace, která navazuje na autorovu úspěšnou knihu "Podnikové procesy - Procesní řízení a modelování", je určená firemním manažerům všech úrovní, manažerům organizace a kvality, IS/IT manažerům a vývojářům IS a studentům VŠ.
učebnice - vzdělání
Ukázky

Procesně řízená organizace

314 Kč
251 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 109 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>