Nejprodávanější knihy - květen 2020
hobby

Pracujeme se dřevem
Kniha je členěna do kapitol podle postupů práce: začíná nákupem, sušením a skladováním dřeva, následují technologické postupy (broušení, štípání, tesání, řezání, soustružení, spojování a ochrana povrchu) a popis vybavení díly a vhodných nástrojů.
hobby

Pracujeme se dřevem

134 Kč
Tradinář
(1x)
Kniha obsahuje dvanáct kapitol podle měsíců v roce. Každý měsíc má svou poetiku, své svátky a rituály, ale i praktický dopad - jak vše dětem vysvětlit, včas si připravit, na nic nezapomenout?
hobby
Ukázky

Tradinář

539 Kč
Razítkuj!
V této knize najdete podrobné instrukce, které vás krok za krokem provedou vším, co je třeba vědět o razítkování a o tvorbě vašeho prvního vlastního motivu. Razítka můžete použít klasicky na papír, ale také na dřevo, látku nebo i porcelán.
hobby

Razítkuj!

152 Kč
Děláme si to doma sami 3
Rosteme, zrajeme, rozrůstáme se. Třetí knížka Děláme si to doma sami je taková jako naše současné životy, plná dětí, zahradních skrýší a bylinkového vyrábění. Tentokrát se točí kolem toho, co nám roste kolem našich domů a co běžně třeba nepoužíváme.
hobby

Děláme si to doma sami 3

133 Kč
Střihněte dětem na šaty
Jste maminka s tvořivým srdcem a chcete jim dopřát originální a stylové oblečení, které jim dokonale padne, a navíc ráda šijete? Pak právě pro Vás je určena tato kniha. Je klíčem ke konstruování vlastních střihů na míru.
hobby

Střihněte dětem na šaty

341 Kč
Střihněte si na šaty
Nevyhovuje vám konfekční šatník? Oblečení v obchodech není zcela podle vašich představ? Vaše tvůrčí duše touží po originalitě a dokonale padnoucím střihu?
hobby

Střihněte si na šaty

296 Kč
Velká škola stínování
Neumíte příliš malovat, a přesto byste si rádi sami vytvořili obrázky, které si můžete zarámovat a pověsit doma na stěnu? S touto knížkou to není žádná utopie. Poznejte s ní kouzlo černé a bílé barvy a naučte se s ní stínovat!
hobby

Velká škola stínování

179 Kč
Módní rebelky
Oblečení může představovat postoj. Může být uměleckým dílem. Nebo dokonce mocnou zbraní. Seznamte se rebelkami, které využívaly svůj šatník k tomu, aby daly nový řád zaběhlým pravidlům.
hobby

Módní rebelky

332 Kč
Jak žít neustále šik
Úspěšná autorka Tish Jettová přichází s druhou knihou, ve které zkoumá, proč jsou Francouzky určitého věku dokonalé hostitelky, ženy v domácnosti a stylové ikony.
hobby

Jak žít neustále šik

269 Kč
Komiksový náčrtník
Staňte se úspěšnými tvůrci komiksu pod vedením zkušeného komiksového výtvarníka Petra Kopla. Odhalí vám všechna tajemství tohoto specifického výtvarného odvětví.
hobby

Komiksový náčrtník

314 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 76 položek
1 2 3 .. 8 > >>