Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
rodina a dítě

Jsi tam, brácho? - 20%
(4x)
Knížka je sympatickou pozvánkou do světa Marka Hermana a Jiřího Haldy. Tihle dva chlapíci jezdí neúnavně po celé republice a přednášejí o výchově dětí a hledání sama sebe. Středobodem jejich světa je rodina a malé děti do šesti let.
rodina a dítě
Ukázky

Jsi tam, brácho?

188 Kč
150 Kč
Najděte si svého marťana - 20%
(29x)
V knize objevíte svěží pohledy a úvahy z oblasti psychologie a mezilidských vztahů. Zaujme vás zejména to, s jakým citem autor popisuje svět malých dětí - jeho pojetí je sympatickou pozvánkou do světa dětské psychiky.
rodina a dítě
Ukázky

Najděte si svého marťana

188 Kč
150 Kč
Neonatologie - 20%
Publikace Neonatologie má ambice stát se základním manuálem péče o novorozence pro neonatology a rozšířit vzdělání dětských lékařů, porodníků a spolupracujících lékařů.
rodina a dítě
Ukázky

Neonatologie

80 Kč
64 Kč
Jak na šikanu - 20%
Šikana je zrádná, jejím terčem se může stát i dítě tělesně a duševně vyspělé, s velmi dobrým rodinným zázemím, které však neumí nebo není ochotno "výt s vlky". Šikana má různé formy a správný postup se musí případ od případu lišit.
rodina a dítě
Ukázky

Jak na šikanu

186 Kč
149 Kč
Krizové situace výchovy a výuky - 20%
Autoři popisují část podstatných výchovných problémů projevujících se v současné rodině a hlavně ve školním prostředí. Zaměřují se především na konkrétní příběhy a situace ve školním prostředí.
rodina a dítě
Ukázky

Krizové situace výchovy a výuky

99 Kč
79 Kč
Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
rodina a dítě
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Těhu v běhu - 20%
Autorka úspěšného blogu www.Tehuvbehu.cz (se kterým se probojovala do finále soutěže Blogerka roku 2016), hobby běžkyně a fitness nadšenkyně píše nejen o běhání v těhotenství, ale také o tom, jak se po porodu dostat zpátky do formy.
rodina a dítě
Ukázky

Těhu v běhu

129 Kč
103 Kč
Speciální pedagogika - 20%
Snaha léčit choroby a napravovat vady či poruchy je stejně stará jako nemoci a postižení. Ovšem i tam, kde léčba není možná, lze usilovat o kvalitní výchovu, vzdělávání, osobnostní rozvoj a začlenění handicapovaného člověka do společnosti.
rodina a dítě
Ukázky

Speciální pedagogika

246 Kč
197 Kč
Učitel a rodič - 20%
Publikace pojednává o tématu v pedagogické literatuře doposud opomíjeném: o spolupráci školy a rodičů. Je zaměřena především na učitele, který komunikuje s rodiči, vede třídní schůzky a nabízí rodičům další formy spolupráce.
rodina a dítě
Ukázky

Učitel a rodič

254 Kč
203 Kč
Krok za krokem 1. třídou - 20%
První třída... Magické slůvko "poprvé" provází prvňáčky celým rokem. Poprvé si sami přečtou knížku, poprvé se sami podepíší, poprvé vyřeší slovní úlohu, poprvé napíší domácí úkol a poprvé ho možná také zapomenou.
rodina a dítě
Ukázky

Krok za krokem 1. třídou

220 Kč
176 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 85 položek
1 2 3 .. 9 > >>