Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2020
druhá světová válka

V první linii - 11%
(4x)
Autor nastoupil ve věku 18 let, tedy rovnou ze školy, na nejkrvavější úsek Leningradského a Volchovského frontu. Jako voják Rudé armády došel až do Berlína. Zázrakem zůstal na živu.
druhá světová válka

V první linii

323 Kč
287 Kč
Otázka cti - Letci RAF za druhé světové války - 11%
Kniha Otázka cti, s podtitulem Zapomenutí hrdinové druhé světové války, strhujícím způsobem předkládá úchvatný a dobrodružný příběh polských pilotů za druhé světové války.
druhá světová válka

Otázka cti - Letci RAF za druhé světové války

449 Kč
399 Kč
Lišky pouště - 11%
Paul Carell napsal dramatickou kroniku o významné kapitole druhé světové války. Spojil v ní přesný popis válečných dnů s autentickými zážitky. Exaktní historie a živé lidské osudy. Každá postava je pravdivá, žádná epizoda není smyšlená.
druhá světová válka

Lišky pouště

449 Kč
399 Kč
Pyrenejští kondoři 3. - 11%
(1x)
Nepříliš známý úsek historie z 2. světové války, přibližující bojové nasazení španělské Modré divize a jejích letců, kteří pomáhali německému Wehrmachtu a Luftwaffe v letech 1941-1944 na východní frontě v konfliktu se stalinským Ruskem.
druhá světová válka

Pyrenejští kondoři 3.

350 Kč
311 Kč
Odstřelovačem Rudé armády - 11%

Jevgenij Nikolajev byl příslušníkem sovětského Lidového komisariátu vnitřních záležitostí (NKVD).

druhá světová válka

Odstřelovačem Rudé armády

314 Kč
279 Kč
Válka začala v Polsku - 11%
Z vyprávění o dramatech druhé světové války jako by se vytrácel její tragický začátek, a sice přepadení Polska jednotkami wehrmachtu, zoufalý boj pěšáků a jezdců s drtivou přesilou tanků a letadel...
druhá světová válka

Válka začala v Polsku

269 Kč
239 Kč
Bouře nad Atlantikem 2. díl
V předkládané knize autor pro čtenáře soustředil popis válečných operací Druhé světové války výhradně v Atlantiku včetně okrajových moří, jako je Baltik, Severní moře, Středozemní moře a v malé ukázce se objevilo také Černé moře.
druhá světová válka

Bouře nad Atlantikem 2. díl

44 Kč