Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
medicína

Labyrint pohybu - 20%
(4x)
Knižní rozhovor s renomovaným fyzioterapeutem prof. Kolářem.„Hýbeme se buď málo, nebo špatně a pohyb se vytrácí nejen ze života, ale i z medicíny,“tvrdí profesor Pavel Kolář, renomovaný fyzioterapeut, který už třicet let působí na poli rehabilitační medicíny, potažmo i té sportovní.
medicína
Ukázky

Labyrint pohybu

249 Kč
199 Kč
Patofyziologie pro nelékařské směry - 20%
Čtvrté, upravené vydání učebnice určené pro studenty bakalářských směrů a nelékařských směrů magisterských, resp. inženýrských, jako základní text ke kurzům patofyziologie v těchto výukových programech.
medicína
Ukázky

Patofyziologie pro nelékařské směry

200 Kč
160 Kč
Přehled poruch psychického vývoje - 20%
Co je příčinou vzniku poruch psychického vývoje? Jak se projevují? Pokud si kladete tyto otázky, jistě oceníte přehled těchto poruch. Nejde však jen o „suchý“ výčet, vše osvětlí kazuistiky, které přinesl sám život. Knihu ocení studenti psychologickýc
medicína
Ukázky

Přehled poruch psychického vývoje

365 Kč
292 Kč
100 infekcí (epidemiologie pro praxi) - 20%
Publikace podává ucelený přehled o aktuálním stavu základních odborných znalostí o etiologii, výskytu, diagnostických možnostech, epidemiologických charakteristikách a protiepidemických preventivních i represivních opatřeních infekčních nemocí.
medicína
Ukázky

100 infekcí (epidemiologie pro praxi)

79 Kč
63 Kč
Mor 1480-1730 - 20%
(1x)
Morová nákaza byla nejen zdrojem paniky, drastických sanitárních opatření či morálního sebezpytování, ale představovala i složitý lékařský problém. Od vrcholného středověku do období osvícenství vzniklo na toto téma nesčetně traktátů.
medicína
Ukázky

Mor 1480-1730

260 Kč
208 Kč
Psychiatrie - 20%
Jde o učebnici psychiatrie určenou především pro studenty lékařských fakult.
medicína
Ukázky

Psychiatrie

260 Kč
208 Kč
Protože bloudíme, je o čem mluvit - 20%
(1x)

Rozhovor se špičkovým onkologem, který zasvětil život léčbě rakoviny Český lékař, politik a emeritní ředitel Masarykova onkologického ústavu Jan Žaloudík je expertem na boj s rakovinou. Celý život zasvětil hledání vhodného druhu léčby pro konkrétní pacienty a možností, jak lépe zajistit onkologickou péči a prevenci pro všechny.

medicína
Ukázky

Protože bloudíme, je o čem mluvit

199 Kč
159 Kč
Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie - 20%
Praktická cvičení jsou důležitou součástí výuky oboru farmaceutické technologie, v nichž posluchači farmaceutické fakulty získávají základní znalosti a dovednosti v přípravě lékových forem.
medicína
Ukázky

Základní praktická cvičení z farmaceutické technologie

120 Kč
96 Kč
Speciální praktická cvičení z farmaceutické technologie - 20%
Speciální praktická cvičení z farmaceutické technologie jsou zaměřena na praktické využití teoretických poznatků prezentovaných v přednáškách z farmaceutické technologie. Konkrétně se jedná o podchycení základních výrobních a zkušebních kroků.
medicína
Ukázky

Speciální praktická cvičení z farmaceutické technologie

100 Kč
80 Kč
eHealth a telemedicína - 20%
První přehledná publikace o této moderní a perspektivní medicínské specializaci, která nachází uplatnění v mnoha medicínských oborech a otevírá jim zcela nové možnosti způsobu práce.
medicína
Ukázky

eHealth a telemedicína

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 153 položek
1 2 3 .. 16 > >>