Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
ostatní

Betonujeme svépomocí - 20%
Chystáte se doma nebo na chatě betonovat? Pak je právě pro vás určena naše publikace. Autoři vás provedou úskalím výběru správného typu betonu vhodného pro stavbu svépomocí.
ostatní
Ukázky

Betonujeme svépomocí

135 Kč
108 Kč
Netradiční plodiny pro diabetiky - 20%
Jakon, topinambur a stevie jsou u nás méně známé plodiny. Je to určitě škoda, protože je prokázáno, že jsou vhodnou potravinou pro diabetiky, a těch u nás každým rokem přibývá. Zajímavé jsou ale také pro ty z nás, kdo dbají na správnou výživu.
ostatní
Ukázky

Netradiční plodiny pro diabetiky

118 Kč
94 Kč
Pěstujeme hrušně a kdouloně - 20%
Kniha tematicky zaměřená pouze na problematiku hrušní a kdouloní vychází u nás poprvé od roku 1967. Tato jedinečná publikace seznamuje čtenáře s druhy a odrůdami nejen klasických evropských hrušní a kdouloní, ale i asijských, tzv. nashi.
ostatní
Ukázky

Pěstujeme hrušně a kdouloně

118 Kč
94 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
ostatní
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Stavba krbu - 20%
Moderních krbových vložek je na současném trhu nepřeberné množství. Stranou vývoje nezůstávají ani materiály, kterými se tyto vložky obezdívají.
ostatní
Ukázky

Stavba krbu

149 Kč
119 Kč
Štukatérství - 20%
Na našem současném trhu ojedinělá publikace, přinášející zevrubnou informaci o štukatérském oboru, jehož největší rozkvět byl v českých zemích v 18. století. Nicméně toto pozoruhodné umělecké řemeslo přežilo až do současnosti.
ostatní
Ukázky

Štukatérství

271 Kč
217 Kč
Rodinná fotografie s digitálním fotoaparátem - 20%
Kniha Rodinná fotografie s digitálním fotoaparátem patří do každé rodiny, která vyměnila klasický fotografický aparát za digitální. Poradí, jak jednoduše a snadno fotografovat.
ostatní
Ukázky

Rodinná fotografie s digitálním fotoaparátem

223 Kč
178 Kč
Zděné a kachlové sporáky - 20%
V první části knihy naleznete návod na snadnou instalaci tzv. stolového sporáku, druhá část se podrobně věnuje stavbě klasického kachlového sporáku s vyvýšenou částí, v poslední části knihy se čtenář dozví jak diagnostikovat a opravit závadu.
ostatní
Ukázky

Zděné a kachlové sporáky

149 Kč
119 Kč
Bonsaj - 20%
Tento průvodce pěstováním bonsají je určen především začínajícím pěstitelům a obdivovatelům bonsají. Kniha si neklade za cíl být vysoce odborným dílem, ale spíše praktickou příručkou založenou na dlouholetých osobních zkušenostech autora.
ostatní
Ukázky

Bonsaj

280 Kč
224 Kč
Chováme sladkovodní raky - 20%
Přehledné a především aktuální informace obsažené v praktické části publikace pomohou zájemcům o tyto atraktivní, poměrně nenáročné a cenově dostupné živočichy, aby se vyvarovali chyb, kterých by se mohli při chovu dopustit.
ostatní
Ukázky

Chováme sladkovodní raky

297 Kč
238 Kč
Zobrazuji 251 - 260 z 278 položek
<< < 1 .. 24 25 26 27 28 > >>