Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
sport a fitness

Kondiční příprava dětí a mládeže - 20%
Populárně napsaná kniha je zaměřena na kondiční přípravu dětí a mládeže s využitím moderních pomůcek a tréninkových prostředků. Více než 180 efektivních cvičení, ilustrovaných na fotografiích, se stane inspirací pro trénink mladých sportovců....
sport a fitness
Ukázky

Kondiční příprava dětí a mládeže

212 Kč
170 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
sport a fitness
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport a fitness
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Rozcvičení ve sportu - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s aktuální problematikou rozcvičení ve sportu a ukazuje současný trend v rozcvičování v různých sportovních odvětvích.
sport a fitness
Ukázky

Rozcvičení ve sportu

212 Kč
170 Kč
Cyklistika - 20%
Po překonání začátečnických problémů se mnoho cyklistů snaží využívat kolo jako prostředek nejen ke zdolávání vzdáleností, ale především ke zvyšování nebo alespoň udržování kondice a zlepšování vlastní výkonnosti. Jak přistupovat k tréninku této velmi šir
sport a fitness
Ukázky

Cyklistika

149 Kč
119 Kč
Strečink na anatomických základech - 20%
Potřebujete zvýšit flexibilitu, snížit svalové bolesti, rozvíjet svalovou sílu, a tím pádem zlepšit sportovní výkon?
sport a fitness
Ukázky

Strečink na anatomických základech

407 Kč
326 Kč
Fotbalová angličtina a němčina - 20%
Praktická knížka přijde vhod všem malým fotbalistům, kteří mají velké plány do budoucna. Aby se v cizích zemích uměli domluvit se spoluhráči či aby správně porozuměli trenérským pokynům, měli by znát spoustu slovíček a frází, které nenajdou v obyčejné jazykové učebnici.
sport a fitness
Ukázky

Fotbalová angličtina a němčina

149 Kč
119 Kč
Peter Sagan: tourminátor - 20%
Fascinující životní příběh jedinečného talentu, který na sebe dokázal strhnout pozornost celého cyklistického světa svou nesmírnou houževnatostí, úspěchy na závodech i osobitým humorem. Peter Sagan se stal fenoménem, který už dávno překročil hranice Slovenska a svými výkony se nesmazatelně zapisuje do historie sportu.
sport a fitness
Ukázky

Peter Sagan: tourminátor

169 Kč
135 Kč
Život v kleci - 20%
Snad žádný jiný sport u nás v poslední době nezaznamenal takový nárůst popularity jako MMA. Smíšená bojová umění se však v Česku neobjevila jako blesk z čistého nebe – mají za sebou minimálně 20 let historie.
sport a fitness
Ukázky

Život v kleci

249 Kč
199 Kč
Inline bruslení - 20%
Pojď se seznámit se správnou technikou jízdy na inlinech, kterou ti přiblíží a na fotografiích i videích předvede ambasador K2 Ondřej Thor.
sport a fitness
Ukázky

Inline bruslení

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 49 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>