Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
věda a technika

Autoškola 2019 - 20%
Nové vydání učebnice autoškoly obsahuje vše, co nezbytně potřebujete k získání řidičského oprávnění skupiny B.
věda a technika
Ukázky

Autoškola 2019

144 Kč
115 Kč
Encyklopedie automobilů - 20%

Poznejte historii českých automobilů od počátku jejich výroby! Druhé, přepracované a doplněné vydání Encyklopedie českých a slovenských automobilů zachycuje téměř dvousetleté období konstrukce a výroby motorových vozidel na našem území – od Božkova parovozu z roku 1815 až po nejnovější modely vozů Škoda.

věda a technika
Ukázky

Encyklopedie automobilů

279 Kč
223 Kč
Muž mezi VW a Škodou - 20%
Poutavý příběh muže, který stál v pozadí vstupu koncernu VW do mladoboleslavské automobilky po boku jak předsedy představenstva VW, tak vlády ČR.
věda a technika
Ukázky

Muž mezi VW a Škodou

212 Kč
170 Kč
Zmizelé koleje, zmizelá nádraží - 20%
Železnice nám přinesla nejen revoluci v dopravě osob a zboží, ale také nové architektonické prvky přetvářející ráz krajiny. Tato kniha Vám jedinečným, výpravným způsobem přiblíží historii české železnice – seznámíte se s již zaniklými tratěmi i nadobro ztracenými malebnými nádražíčky a samozřejmě poznáte tratě, železniční uzly a nádraží, která původní trasy a stavby nahradila.
věda a technika
Ukázky

Zmizelé koleje, zmizelá nádraží

669 Kč
535 Kč
CNC - 20%
Problematika CNC, tedy číslicově řízených výrobních strojů, je tématem komplexní učebnice určené pro střední i vysoké školy a všechny, kdo mají zájem získat či prohloubit si vědomosti o CNC technice ve strojírenství.
věda a technika
Ukázky

CNC

254 Kč
203 Kč
Konstrukční detaily pro pasivní a nulové domy - 20%
Devadesát ověřených konstrukčních detailů a návody pro jejich správné navrhování a provádění najdete v knize, která vychází z dlouholetých poznatků a zkušeností členů Centra pasivního domu.
věda a technika
Ukázky

Konstrukční detaily pro pasivní a nulové domy

339 Kč
271 Kč
Spodní stavba historických budov - 20%
Architekti, projektanti a stavitelé najdou v knize vše o základech a sklepích historických budov, ale i rizika, která mohou nastat při jejich rekonstrukci. Autoři poradí, jak se vyvarovat chybám ve fázi projektu i stavby.
věda a technika
Ukázky

Spodní stavba historických budov

254 Kč
203 Kč
V soukolí okřídleného šípu - 20%
(1x)
Dramatické příběhy tří generací rodiny Hrdličků, kteří svůj život spojili s mladoboleslavskou automobilkou. 2., rozšířené vydání
věda a technika
Ukázky

V soukolí okřídleného šípu

288 Kč
230 Kč
Stavební příručka - 4%
V druhém aktualizovaném vydání najdete podklady pro projektování dle nových legislativních předpisů a další potřebné informace, které v prvním vydání chyběly.
věda a technika
Ukázky

Stavební příručka

212 Kč
203 Kč
Zemědělské stavby - 20%
Přehledné základy návrhu zemědělských staveb jsou náplní knihy Jaroslava Sýkory. Je doplněna mnoha kresbami a tabulkami, které přehlednost knihy ještě vylepšují.
věda a technika
Ukázky

Zemědělské stavby

186 Kč
149 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>