Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
věda a technika

Autoškola 2020 - 20%
(1x)
Velmi přehledná a bohatě ilustrovaná učebnice je určena pro žáky autoškol, kteří se potřebují naučit pravidla provozu na silničních komunikacích, nové dopravní značky i předpisy a otestovat své odborné znalosti prostřednictvím zkušebních testových otázek.
věda a technika
Ukázky

Autoškola 2020

144 Kč
115 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - zednictví - 20%
Ojedinělá publikace nabízí výběr stavebních detailů týkajících se tradičního zednictví. Těžiště této knihy je v obrázcích doplněných erudovaným komentářem praktiků s dlouholetou zkušeností.
věda a technika
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů - zednictví

297 Kč
238 Kč
Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 2 - 20%
V knize Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 2: Řídicí a ovládací prvky naleznete schematická zapojení domovních elektroinstalací, doporučená zapojení elektrických rozváděčů, elektronických ovládačů a spoustu dalších. Všechna schémata jsou vykreslena barevně a doplněna ilustračními fotografiemi. Publikace volně navazuje na první díl a opět uvádí schémata a zapojení, která se v praxi nejvíce vyskytují.
věda a technika
Ukázky

Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 2

259 Kč
207 Kč
Rekonstrukce rodinného domu - 20%
Rodina Přestavělových, která právě koupila rodinný dům a plánuje jeho opravu, má podobné starosti jako vy.
věda a technika
Ukázky

Rekonstrukce rodinného domu

339 Kč
271 Kč
Dřevěné terasy - 20%
Terasy z dřevěných materiálů vynikají mnoha přednostmi. Poskytují nám teplo a pohodlí a zároveň jsou atraktivním prvkem zahradní architektury.
věda a technika
Ukázky

Dřevěné terasy

195 Kč
156 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
věda a technika
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Pergoly a přístřešky - 20%
(1x)
Pergola je nejobvyklejší malou zahradní stavbou. Slouží jako opora pro růst popínavých rostlin nebo vymezuje zahradní zákoutí určené k příjemnému posezení s rodinou či přáteli, případně ji lze využít jako přístřešek pro auto.
věda a technika
Ukázky

Pergoly a přístřešky

135 Kč
108 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - 20%
Kniha shromažďuje kvalitní výběr osvědčených a léty prověřených stavebních detailů z literatury (knihy, časopisy, musterbuchy) z 18., 19, i 20. století pro dodnes funkční a rozšířené konstrukční systémy zděného domu.
věda a technika
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů

297 Kč
238 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
věda a technika
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Co je nového v umělé inteligenci - 20%
Roboti, drony a různý software se z laboratoří přesouvají do běžného života. Již dnes řeší automatizované systémy řadu úkolů lépe než lidé, ale také dělají z lidského hlediska nepředstavitelné chyby. Sebere nám umělá inteligence práci?
věda a technika
Ukázky

Co je nového v umělé inteligenci

160 Kč
128 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 38 položek
1 2 3 4 > >>