Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
pohádky a legendy

Zvědavá čarodějka Agáta - 20%
(1x)

Veselý příběh s krásnými ilustracemi pro malé zvědavce, které baví objevovat svět. Jak to může dopadnout, když se malá čarodějka Agáta vydá prozkoumat lidský svět? Nestačí se divit! Co má přinést na narozeninovou oslavu, když netopýr ani ropucha nejsou vhodným dárkem? Na co mají popeláři košťata, když na nich nelétají? Otázek je mnoho a ani kouzla a čáry jí moc nepomohou.

pohádky a legendy
Ukázky

Zvědavá čarodějka Agáta

169 Kč
135 Kč
Banán - 20%
Bruno je velmi zcestovalý banán. Narodil se na slunné plantáži a utrhli ho, když byl ještě zelený. Na lodi se bál tmy, musel překonat mořskou nemoc a nedostatek místa, aby nakonec… skončil v koši. Nebo ne?
pohádky a legendy
Ukázky

Banán

179 Kč
143 Kč
Bibu - 20%
(4x)
Když si malá holčička ze všeho nejvíc přeje zvířátko, obvykle to znamená, že se blíží pohroma. Tentokrát v podobě králíka jménem Bibu, který nejenže mluví, ale umí skvěle metat salta a ze všeho nejvíc se touží stát cirkusovým akrobatem.
pohádky a legendy

Bibu

139 Kč
111 Kč
Bylinkové pohádky - 20%

Za pohádkami s vůní mateřídoušky Pohádky ze světa, kde to voní bylinkami, kde žijí princové, víly, čarodějnice a králové, kde dobro vítězí nad zlem a být čestný se vyplácí. Setkáme se tu s pohádkou o šatech utkaných z kopřiv, které princovi pomohou najít princeznu s dobrým srdcem nebo třeba s příběhem, kde se podaří zlomit kouzlo zlé čarodějnice...

pohádky a legendy
Ukázky

Bylinkové pohádky

189 Kč
151 Kč
České lidové pohádky I - Zvířecí Pohádky a bajky - 20%

První úplné vydání českých lidových pohádek a humorek První svazek plánované devítisvazkové edice, která se snaží splatit dlouhodobý dluh české folkloristiky. Svazek je věnován tzv. zvířecí pohádce. Jednotlivé motivy jsou přehledně členěny podle mezinárodní standardizace, pohádky jsou doplněny komentáři, které mimo jiné ukazují tematické vazby napříč evroskými kulturami. Svazek obsahuje nejen pohádky zapsané v českém jazyce, ale i pohádky z našeho území přeložené z němčiny a romštiny.

pohádky a legendy
Ukázky

České lidové pohádky I - Zvířecí Pohádky a bajky

279 Kč
223 Kč
Kovy - iPohádka - 20%
(2x)
Děti i dospělí, odložte mobily a ponořte se do první české (možná i světové) internetové pohádky. Ideální bude, když si ji přečtete v papírové knížce, protože jsou tam krásné ilustrace, které celému příběhu dodávají tu nejpohádkovější atmosféru. Kovy umí nejen točit videa a tančit, ale také psát pohádky!
pohádky a legendy
Ukázky

Kovy - iPohádka

249 Kč
199 Kč
Léčivé pohádky pro dětskou duši - 20%

Objevuj kouzelný svět, díky kterému získáš odvahu, sílu i radost Když otevřeš tuto knížku, objevíš říši plnou kouzel. Můžeš se vydat do čarovných skal, které se rozestoupí, když se jich dotkneš. Nebo vyšplháš po zlatém žebříku až do nebe.

pohádky a legendy
Ukázky

Léčivé pohádky pro dětskou duši

229 Kč
183 Kč
Strašidýlko Stráša - 20%
(3x)

Jak to vypadá, když se strašidlo všeho bojí? Představte si malé strašidlo. A teď si představte, že tohle malé strašidlo se všeho bojí. Tmy, zvuků, zkrátka všeho. A tak mu nikdo neřekne jinak než Stráša.

pohádky a legendy
Ukázky

Strašidýlko Stráša

179 Kč
143 Kč
Jak to chodí v psí školce - 20%
Začtěte se do pohádkových příhod psích předškoláků! V téhle školce si budete připadat jako v psí grotesce. Malý pejsek Bobeš jde poprvé do školky mezi ostatní štěňátka.
pohádky a legendy
Ukázky

Jak to chodí v psí školce

212 Kč
170 Kč
Když ještě chodil Pán Ježíš s Petrem po světě - 20%
České lidové pohádky plné humoru a poezie vyprávějí o tom, jak vznikly houby, včely nebo svatojánské mušky – ale třeba i tom, jak svatý Petr místo Pána Boha pásl husy; a ještě mnoho dalších podivuhodných příběhů.
pohádky a legendy
Ukázky

Když ještě chodil Pán Ježíš s Petrem po světě

109 Kč
87 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>