Nejprodávanější tituly - květen 2020
partnerství

Soulsex - 6%
(1x)
Stále více manželským postelím vládne bezvětří. Zatímco ženy v dlouhodobých vztazích postupně ztrácejí na milování chuť, mužům ničí duši a potenci stres. Ať už se svým partnerem roky nespíte, nebo jen zřídka, nebo máte po krk sexu, ...
partnerství

Soulsex

280 Kč
263 Kč
Sex jako cesta k Bohu - 6%
(1x)
Oblíbený a provokativní autor David Deida ukazuje v knize „Sex jako cesta k Bohu“ posvátný rozměr milování. Naučíte se vědomě pěstovat schopnost otevřenosti a jednoty a sex prožívat tak, aby byl vyjádřením vašeho skutečného já.
partnerství

Sex jako cesta k Bohu

246 Kč
231 Kč
Sexuální praktiky Quodoushka - 11%
Systém Quodoushka, založený na učení dávných Májů, Olmeků a Toltéků a předávaný generacemi Twisted Hair Nagual Elders of the Sweet Medicine Sundance Path, nabízí praktické vedení v sexu, intimitě a vztazích.
partnerství

Sexuální praktiky Quodoushka

401 Kč
356 Kč
Klíč ke vztahu - 20%
Kniha o vztazích i pro muže!
Kniha jde na vztahy úplně jinak, než jakákoliv předchozí. Je totiž psaná dvojjazyčně: nalevo pro ženy (barvitě a s ohledem na emoce); napravo pro muže (stručně, jasně, s velkým množstvím vtipů o vztazích).
partnerství
Ukázky

Klíč ke vztahu

113 Kč
90 Kč
Když jde o muže - 20%
(4x)
Hledáte spřízněnou duši, nebo se jen pokoušíte přimět manžela, aby vynášel odpadky? Stále znovu narážíte na zvláštní chování mužů, kterému nerozumíte, a ptáte se: „Proč to dělají?“
partnerství
Ukázky

Když jde o muže

188 Kč
150 Kč
Sex v pěti dílech světa - 11%
(1x)
Významný český cestovatel Miloslav Stingl tentokrát zvolil poněkud jiný pohled - svých bohatých cestovatelských zkušeností využil k vytvoření poutavého vyprávění o milostných a sexuálních praktikách na pěti kontinentech.
partnerství

Sex v pěti dílech světa

224 Kč
199 Kč
Sedm tajemství pro zdravé a šťastné vztahy
Ve své knížce nám bestselleroví autoři don Miguel Ruiz ml. a Heather Ash Amara sdělují sedm tajemství zdravých a šťastných vztahů.
partnerství

Sedm tajemství pro zdravé a šťastné vztahy

314 Kč
Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy
Kniha Bohemian Taboo Stories veřejnosti představuje zajímavé osobnosti, jež se věnují neobvyklým profesím a koníčkům, které spojuje jedno zásadní téma.
partnerství

Bohemian Taboo Stories - Kniha o lidech, kteří dělají něco sexy

809 Kč
Dobrá zpráva o sexu a manželství - 20%
Předností Dobré zprávy o sexu a manželství – kromě její „dobré zprávy“, tedy vysvětlení, jaká je úloha lidské sexuality a manželství v Božím plánu – je její praktické uspořádání. Většina textu je napsána formou otázka-odpověď.
partnerství
Ukázky

Dobrá zpráva o sexu a manželství

105 Kč
84 Kč
Intimní splynutí - 20%
(2x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
partnerství
Ukázky

Intimní splynutí

195 Kč
156 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 56 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>