Nejprodávanější tituly - květen 2020
právo

Jak se u nás podvádělo: za monarchie i za republiky
Podvod je delikt, jehož definice existovala ve všech moderních právních systémech a zůstává určený až do dnešní doby. Nad tím vším se zamýšleli autoři kolektivní monografie zachycující problematiku v časovém rozpětí od 16. až po 20. století.
právo

Jak se u nás podvádělo: za monarchie i za republiky

493 Kč
Právní systémy Dálného východu II - 20%
Druhý svazek knihy Michala Tomáška je věnován srovnání současných právních systémů Dálného východu (Čína, Japonsko, Korea, Mongolsko, Vietnam) s jejich zahraničními předobrazy.
právo
Ukázky

Právní systémy Dálného východu II

320 Kč
256 Kč
Průvodce úspěšného obchodníka - 11%
Zkušení autoři nabízí osvědčené know-how, konkrétní návody a praktická doporučení, jak být při obchodování maximálně efektivní a úspěšný.
právo

Průvodce úspěšného obchodníka

359 Kč
319 Kč
Právní vztahy k dřevinám - 11%
Kniha jako jediná u nás poskytne komplexní praktické právní rady vlastníkům a správcům dřevin, vlastníkům lesů, občanům, ekologickým spolkům i obecním samosprávám.
právo

Právní vztahy k dřevinám

206 Kč
183 Kč
Zákon o státním podniku v praxi - 20%
Jediná kniha na českém trhu s právní literaturou, která se zabývá problematikou státního podniku. Tato oblast práva prožívá v poslední době významné změny. Důraz klademe na rozsáhlou a zásadní novelu, která vstoupila v účinnost 1. ledna 2017.
právo
Ukázky

Zákon o státním podniku v praxi

246 Kč
197 Kč
Jak na spolkový rejstřík
Jste jedním ze 60 tisíců existujících spolků, dříve občanských sdružení? Publikace Vás provede procesem nutného zápisu do spolkového rejstříku, který musí do konce roku 2016 provést všechny organizace, které měly dříve tuto právní formu.
právo

Jak na spolkový rejstřík

89 Kč
Podvod v klinickém hodnocení léčiv z pohledu etiky a práva - 11%
Předmětem této publikace jsou podvody v klinickém hodnocení léčiv včetně výsledků výzkumného šetření na dané téma.
právo

Podvod v klinickém hodnocení léčiv z pohledu etiky a práva

198 Kč
176 Kč
Právo životního prostředí
Ojedinělá kniha na českém trhu s právní literaturou! Naleznete v ní na jednom místě všechny důležité informace týkající se ochrany životního prostředí, jež jsou jinak roztříštěné do mnoha zákonů.
právo

Právo životního prostředí

170 Kč
Farmaceutické právo - 11%
Publikace je zaměřena na problematiku farmaceutického práva. Obsahuje především důkladnou analýzu problematických oblastí regulace léčivých přípravků a zdravotnických prostředků, a to jak z hlediska legislativního, tak interpretačního a následně i ap
právo

Farmaceutické právo

441 Kč
392 Kč
Právnická dvouletka - 11%
Pojem právnická dvouletka označuje období let 1948–1950, kdy došlo k zásadním změnám v československém právním řádu. Přestože dnes svým označením připomíná spíše hospodářské pětiletky, týkala se právnická dvouletka výlučně tvorby práva.
právo

Právnická dvouletka

261 Kč
232 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 29 položek
<< < 1 2 3 > >>