Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - květen 2020
horory

Bestie - 11%
(2x)
Bestie je příběh volně inspirovaný skutečným vrahem z období socialistického Československa. Za své děsivé činy byl Štefan Svitek odsouzen k trestu smrti a nakonec byl i popraven.
horory

Bestie

251 Kč
223 Kč
Dítě tmy - 11%
Nová kniha českobudějovického autora Miroslava Pecha. Po knize Mainstream jeho druhý horor. Měla to být jen opuštěná továrna, která bude chátrat tak dlouho, až se rozpadne. A ten mladík, co se potuloval kolem, se nezdál nebezpečný...
horory

Dítě tmy

179 Kč
159 Kč
Hellboy 10: Paskřivec a další příběhy - 11%
V jubilejní desáté knize „Paskřivec“ se Hellboy musí vypořádat s ďábelským případem čarodějnictví, bezhlavým pirátem, posedlým malířem i vlastním mateřským znaménkem.
horory

Hellboy 10: Paskřivec a další příběhy

539 Kč
479 Kč
Hellboy v Mexiku - 11%
Roku 1956 byl Hellboy vyslán do Mexika, aby tam vyšetřil sérii masových vražd. Na celých pět měsíců se tam však po něm slehla země, a později tvrdil, že si nepamatuje takřka nic z toho, co se s ním během této doby odehrálo.
horory

Hellboy v Mexiku

539 Kč
479 Kč
Nezkrotný berserkr - 11%
Nemilosrdný bojovník z drsného světa „meče a magie“ se záhadným způsobem ocitá v dnešní moderní době a musí ochránit svého čerstvě získaného přítele před zlým čarodějem, usilujícím o jeho život.
horory

Nezkrotný berserkr

539 Kč
479 Kč
Beznaděj - 11%
(1x)
Stephen King v Beznaději maluje svým rozmáchlým štětcem apokalyptický souboj mezi Bohem a zlem, mezi šílenstvím a zjevením.
horory

Beznaděj

414 Kč
368 Kč
Doktor Spánek - 11%
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory

Doktor Spánek

450 Kč
400 Kč
Křižovatky - 11%
(1x)

Žánrově patří Křižovatky k westernu-hororu. Jsou tu „praví“ chlapi i padouši, krásné ženy a jeden zelenáč, hrají se karty a hodně se střílí. Ale protože tuto knihu napsal Jack Ketchum, buďte si jisti, že všechno bude trochu jinak. Hodně jinak.

horory

Křižovatky

151 Kč
134 Kč
Mrtvá zóna - 11%
(1x)
Mrtvá zóna je napínavý a dobrodružný příběh, odehrávající se na pozadí skutečných historických událostí v USA v sedmdesátých letech dvacátého století. Je v pořadí teprve pátým publikovaným románem Stephena Kinga - a stále patří k jeho nejúspěšnějším.
horory

Mrtvá zóna

360 Kč
320 Kč
Pamatuj na smrt - 11%
(1x)
První český young adult slasher! Středoškoláci Adam a Martin vyrůstali u prarodičů v Praze. Teď se ale stěhují na maloměsto, k otci kriminalistovi, který se k nim léta nehlásil.
horory

Pamatuj na smrt

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>