Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
světová

Dvě noci v Buenos Aires - 20%
Emma měla seznam toho, co ještě chce v životě prožít. Nejdůležitější přání na papír ale nikdy nenapsala! To, že přijala práci u Antonia, nebylo jedno z jejích přání.
světová
Ukázky

Dvě noci v Buenos Aires

69 Kč
55 Kč
Holubice a had - 20%
(5x)

Navždy spojeni, aby se milovali, ctili… nebo shořeli. První ze dvou dílů čarodějnické fantasy. Louise před lety uprchla od čarodějného společenství a skryla se v ulicích Cesarine. Avšak lidé tady čarodějnice loví. Bojí se jich. A upalují je.

světová
Ukázky

Holubice a had

299 Kč
239 Kč
Šesté dítě - 20%
(5x)

Případ Opičího vraha spěje k rozuzlení, které byste nikdy nečekali... Když do budovy chicagské policie vstoupí Anson Bishop, hlavní podezřelý v případu Opičího vraha, nastane chaos. Nikdo netuší, že se chystá podat svědectví, které postaví na hlavu dosavadní vyšetřování a změní život všech zúčastněných.

světová
Ukázky

Šesté dítě

339 Kč
271 Kč
Probuzené city - 20%
Nový šéf v práci, to nikdy nevěstí nic dobrého. A navíc když je to takový floutek, který se dosud jen bavil, a ještě snad ani den nepracoval. Vedoucí grafického oddělení Alex měla vůči Kitu Walkerovi spoustu oprávněných výhrad.
světová
Ukázky

Probuzené city

69 Kč
55 Kč
Valčík za úplňku - 20%
(1x)
Nějakou chvíli to trvalo, než Lukasovi došlo, že ta mladá žena, která se vetřela na jeho večírek, je jiná než ta, jež zničila jeho bratra. Ale to už ji držel v náruči a vznášel se s ní na parketu!
světová
Ukázky

Valčík za úplňku

69 Kč
55 Kč
V područí touhy - 20%
Předem sjednané manželství s Galenem Horvathem byl první krok pomsty, kterou si Peyton chtěla vyrovnat staré účty s jeho rodinou.
světová
Ukázky

V područí touhy

69 Kč
55 Kč
Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou - 20%
(15x)
Po zlatých šedesátých letech přišla jako drsné procitnutí ze snu „olověná“ léta sedmdesátá, kdy se v Itálii přihlásí o slovo pravicový i levicový extremismus.
světová
Ukázky

Geniální přítelkyně 3 - Příběh těch, co odcházejí, a těch, kteří zůstanou

214 Kč
171 Kč
Nikdo není doma - 11%
(2x)
Všechny domy jsou prázdné. Všichni zmizeli. Zapadlá yorkshirská vesnička Black Gale měla pouhých devět obyvatel. Nebyli to jen sousedé, ale také blízcí přátelé, kteří se často vídali a trávili spolu čas, včetně onoho osudného Halloweenu, kdy se sešli naposledy.
světová
Ukázky

Nikdo není doma

359 Kč
319 Kč
Příležitostné nápady - 12%
Knižní mozaika Příležitostné nápady se skládá z jednapadesáti různorodých střípků čerpajících z autorčiny zkušenosti a poetiky, intuice a vlastního života.
světová
Ukázky

Příležitostné nápady

179 Kč
158 Kč
Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky - 20%
(12x)
Závěrečný díl neapolské tetralogie Geniální přítelkyně odkrývá další osudy Eleny a Lily. Obě jsou dospělé, mají muže, milence a svou kariéru.
světová
Ukázky

Geniální přítelkyně 4 - Příběh ztracené holčičky

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 744 položek
<< < 1 2 3 4 .. 75 > >>