Nejprodávanější audioknihy ke stažení - květen 2020

Vynález zkázy
Vědeckofantastický dobrodružný román Vynález zkázy napsal J. Verne v roce 1896. Hlavního hrdinu profesora Rocha, vynálezce mimořádně výbušné látky, zastihneme v tomto zpracování ve chvíli, kdy je unesen pomocí ponorky z nervového sanatoria...
Ukázky

Vynález zkázy

195 Kč
Lipová alej
Výběr z nahrávky z roku 1995 - poslední nahrávky Františka Nepila pro Český rozhlas 2 - Praha. Autorské čtení fejetonů Rodný domek - Svatý Jan pod Skalou - Studánky - Libovice - Chlum u Třeboně - Mirotice - Květnice ...Audio CD.
Ukázky

Lipová alej

99 Kč
Nora (Domeček pro panenky)
Nora (Domeček pro panenky)- dramatika H. Ibsena v provedení Dany Černé, Ivana Trojana, Martina Stropnického,Daniely Kolářové, Borise Rösnera a další...Překlad František Fröhlich, režie Hana Kofránková. Rozhlasová nahrávka z roku 2004.
Ukázky

Nora (Domeček pro panenky)

161 Kč
Alchymista
(14x)
Nahrávka vznikla podle knihy Paula Coelha - Alchymista, v překladu Pavly Lidmilové čte Lukáš Hlavica. Román Alchymista je takřka pohádkové vyprávění o cestě španělského pastýře za zakopaným pokladem....
Ukázky

Alchymista

249 Kč
Deset malých černoušků
(2x)
V podání Vladimíra Čecha uslyšíte klasické dílo první dámy detektivního žánru. Nezkrácená verze ve formátu MP3.
Ukázky

Deset malých černoušků

279 Kč
Klasika před školou
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
Zobrazuji 371 - 380 z 376 položek
<< < 1 .. 36 37 38