Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2020
fantasy

Posel v temném lese - 11%
(2x)
Ve třetím dílu tetralogie Dárce se znovu objevují postavy z předchozích svazků: Kira, Jasnividec a Matty. Matty dorazil s Kirou do Vesnice uzdravení a pro vesnickou komunitu obstarává kontakt s okolním světem.
fantasy
Ukázky

Posel v temném lese

214 Kč
190 Kč
Oheň a krev - 6%
(4x)
Oheň a krev, úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí zcela nový pohled na bouřlivou, často krvavou a vždy fascinující historii Západozemí.
fantasy
Ukázky

Oheň a krev

670 Kč
630 Kč
Problém tří těles - 11%
(17x)
První díl trilogie s rozmachem Duny a stejnou dávkou akce jako Den nezávislosti.
fantasy
Ukázky

Problém tří těles

449 Kč
399 Kč
Řeky Londýna - 6%
(10x)
Jedna z nejúspěšnějších městských fantasy uplynulého desetiletí vás zavede do Londýna, ve kterém u policie slouží čarodějové a po ulicích se prohánějí zlovolní duchové či božstva na válečné stezce.
fantasy
Ukázky

Řeky Londýna

246 Kč
231 Kč
The Witcher: Season of Storms - 11%
Before he was Ciri's guardian, Geralt of Rivia was a legendary swordsman. Season of Storms is an adventure set in the world of the Witcher, the book series that inspired the hit Netflix show and bestselling video games.
fantasy

The Witcher: Season of Storms

584 Kč
519 Kč
Strážce mrtvých - Pouť mrtvého 4 - 11%
(1x)
Zemřít ve virtuální realitě není žádná legrace, čelit kulkám kriminálních bossů ve skutečném životě je ale teprve něco. V tak zoufalé situaci mi jejich požadavek, abych jim prokázal jistou službičku ve VR, nepřipadá jako špatná alternativa.
fantasy

Strážce mrtvých - Pouť mrtvého 4

314 Kč
279 Kč
Běsi z temného hvozdu - 11%
<Slunečního světla ubývá. Bohové opustili zemi a ztemnělou krajinou se plíží běsové. Vprostřed hvozdů se v osamocených chýších a osadách skrývají poslední lidé. Před spáry démonů je chrání chatrné hradby nebo bariéry z kouzel.
fantasy

Běsi z temného hvozdu

223 Kč
198 Kč
Kletba vlkodlačího chlapce. Moldánkovské věže 1. - 11%
(2x)
Román autora cyklu Příšerných příběhů se odehrává v typicky britské internátní škole „pro ne právě bystré syny ne zrovna bohatých rodičů“, sídlící na středověkém hradě kdesi na venkově.
fantasy
Ukázky

Kletba vlkodlačího chlapce. Moldánkovské věže 1.

223 Kč
198 Kč
Underground - 11%
(2x)
Praha City je šťastné město. Deset milionů obyvatel zde přežívá díky výdobytkům moderních technologií, zatímco zbytek Evropy se propadl do chaosu. Nikdo nepochybuje, že je to pravda, tvrdí to přece City News!
fantasy

Underground

269 Kč
239 Kč
Splynutí - 6%
(3x)
Závěrečný díl romantické fantasy trilogie. Životy Grace i Sama se ocitají v ohrožení. Jak se smrt víc a víc blíží, je stále obtížnější neztratit lásku.
fantasy

Splynutí

271 Kč
255 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 219 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>