Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
zdraví a životní styl

Pomalá dieta - 20%
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
zdraví a životní styl
Ukázky

Pomalá dieta

240 Kč
192 Kč
Velmi osobní kniha o zdraví - 20%
(3x)

Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.  Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat.

zdraví a životní styl
Ukázky

Velmi osobní kniha o zdraví

339 Kč
271 Kč
Homo psychoticus II - 20%
(1x)
Upřímná výpověď o životě s psychotickým onemocněním je volným pokračováním knihy Homo psychoticus, která čtenářům přiblížila minulost autorky, mnohdy psychotickou přítomnost a plány do budoucna. Kniha končila přijetím na vysokou školu.
zdraví a životní styl
Ukázky

Homo psychoticus II

159 Kč
127 Kč
Kettlebell Simple & Sinister - 20%
Kettlebell: Simple & Sinister je jasný a efektivní minimalistický program založený na fundamentálních cvicích autorova Hardstyle systému. Naučte se, jak používat tělocvičnu do ruky přímo od zdroje – člověka, který odstartoval kettlebell revoluci.
zdraví a životní styl
Ukázky

Kettlebell Simple & Sinister

319 Kč
255 Kč
Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
zdraví a životní styl
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Jídlo na prvním místě - 20%
To, co se dozvíte v této mimořádné knize, zní jako zázrak. Obnova sil, lepší trávení, zbavení se zdravotních problémů a jen tak mimochodem optimalizace hmotnosti.
zdraví a životní styl
Ukázky

Jídlo na prvním místě

259 Kč
207 Kč
Detoxikace pro dlouhý život - 20%
V historii lidstva není detoxikace ničím neznámým, ovšem dnes se více než v minulosti stává podstatnou součástí prevence a léčby chronických nemocí.
zdraví a životní styl
Ukázky

Detoxikace pro dlouhý život

99 Kč
79 Kč
Rozcvičení ve sportu - 20%
Kniha seznamuje čtenáře s aktuální problematikou rozcvičení ve sportu a ukazuje současný trend v rozcvičování v různých sportovních odvětvích.
zdraví a životní styl
Ukázky

Rozcvičení ve sportu

212 Kč
170 Kč
Stávám se veganem - 20%
Velice aktuální kniha, která vychází vstříc mnoha lidem, kteří se - ať z důvodů zdravé výživy či z důvodů etických - rozhodli změnit své stravovací návyky a stát se vegany.
zdraví a životní styl
Ukázky

Stávám se veganem

212 Kč
170 Kč
Tajemství energie - 20%
Tajemství celkové pohody spočívá ve zvládnutí životní energie. Všechny ty diety, potravinové doplňky, cvičení a terapie mohou fungovat (konečně!) jen tehdy, jestliže je dokážete propojit se samou podstatou energetického toku.
zdraví a životní styl
Ukázky

Tajemství energie

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 79 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 8 > >>