Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2020
zdravá výživa

Jíme zdravě ve městě i na venkově - Příběhy kuchařů, jako jste vy - 11%
Naše třetí kuchařka se nese v jiném duchu než ty předchozí. Tentokrát nejsme hlavními hrdiny my, ale kuchaři, jako jste vy.
zdravá výživa

Jíme zdravě ve městě i na venkově - Příběhy kuchařů, jako jste vy

359 Kč
319 Kč
Radost z jídla - 11%
Kniha o zásadách zdravého a správného stravování je rozšířena o základní léčebné prostředky - obklady a léčebné nápoje, které jsou nejen popsány, ale i názorně ukázány na DVD.
zdravá výživa

Radost z jídla

341 Kč
303 Kč
Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat - 11%
Která z žen by neznala obávaný jojo-efekt?
zdravá výživa

Jak zhubnout a už nikdy nepřibrat

179 Kč
159 Kč
Jde to i bez mléka a vajec

Druhý díl knihy Jde to i bez mléka a vajec volně navazuje na první Jde to i bez pšenice. I tentokráte se výživový specialista Petr Havlíček a šéfredaktorka Diety Petra Lamschová zaměří na zdravý životní styl a zdravé jídlo.

zdravá výživa

Jde to i bez mléka a vajec

89 Kč
Tučné superpotraviny a oleje - 11%
Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu.
zdravá výživa

Tučné superpotraviny a oleje

269 Kč
239 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu - 11%
Kvašená zelenina je už tisíce let tradiční potravinou snad všech národů. Moderní dobou pozapomenutá zásobárna velkého množství živin se ve 3. tisíciletí stává „vycházející hvězdou výživy“, nově objevovanou nejen těmi, kteří chtějí upevnit své zdraví.
zdravá výživa

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

314 Kč
279 Kč
WHOLE30 - 11%
Program Whole30 autorů Melissy a Dallase Hartwigových již pomohl statisícům lidí změnit způsob přemýšlení o jídle, vlastním těle a celém životě. Přístup Whole30 vede ke snadnějšímu zhubnutí a lepšímu zdraví, ruku v ruce s vylepšením kvality spánku.
zdravá výživa

WHOLE30

584 Kč
519 Kč
Low Carb - 11%

Hodujeme bez výčitek! Low Carb je výživový směr, kterého se můžete držet celý život, a rozhodně vám nemusí chybět žádný chuťový požitek. Berte tyto recepty jako návod a pozvání ke šťastnému jídlu – ale směřujte ke svým vlastním specialitám.

zdravá výživa

Low Carb

179 Kč
159 Kč
Luštěniny - 11%
Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové kuchařc
zdravá výživa

Luštěniny

359 Kč
319 Kč
Detoxikace - Smoothies na každý den
V dnešní uspěchané době je náš organismus neustále vystavován těžkým zkouškám - nezdravá strava, toxiny v ovzduší a všudypřítomný stres si dříve či později vyžádají svou daň. Právě v takových situacích se uplatní detox.
zdravá výživa

Detoxikace - Smoothies na každý den

134 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 46 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>