Nejprodávanější tituly - květen 2020
Evropa

Vysokohorské túry - Západní Alpy - 11%
Aktuální průvodce pro oblast švýcarských Západních Alp nejen podrobně popisuje výstupy na vrcholy velehor, ale současně je také atraktivní publikací, nad kterou je možné i doma snít o jejich dechberoucí kráse.
Evropa

Vysokohorské túry - Západní Alpy

404 Kč
359 Kč
Honest Guide - 20%
(1x)
Všechno, co jste chtěli vědět o Praze, ale báli jste se zeptat! Netradiční průvodce Janka Rubeše a Honzy Mikulky s ilustracemi Elišky Podzimkové.
Evropa
Ukázky

Honest Guide

279 Kč
223 Kč
Jací jsou? - Francouzi - 11%
Zábavný průvodce francouzskou povahou, novinka. Nechte se inspirovat a poznejte jejich zvyky, tradice a životní styl. Dozvíte se, čím Francouzi žijí, jak se baví nebo proč jsou stále tak šik.
Evropa

Jací jsou? - Francouzi

134 Kč
119 Kč
Na kajaku ze severní Moravy na Balt - 11%
Autor upádloval 800 kilometrů po česko-polské, polské a polsko-německé Odře. Narazil přitom na spousty připomínek druhé světové války, protože Odra hrála velkou roli při útoku Rudé armády na Berlín.
Evropa

Na kajaku ze severní Moravy na Balt

178 Kč
158 Kč
Rozhlednovým rájem 2019
(1x)
Vzhůru na rozhledny – na kole, pěšky, vlakem, autem i lanovkou.
V další rozhlednové knize jsou představeny nové a krásné rozhledny postavené v letech 2016 - 2019 a také rozhledny v této době přestavěné či opravené.
Evropa

Rozhlednovým rájem 2019

62 Kč
Tajemná místa pohanů - 11%
Z pohledu jednoho lidského života zahrnuje pohanská doba sahající od našich prvních předků až ke starým Slovanům nepředstavitelně dlouhé časové období lidských dějin.
Evropa

Tajemná místa pohanů

269 Kč
239 Kč
Utajené hrady a zámky III. - 11%
Autoři se již potřetí vypravili do rozmanitých koutů Prahy, na břehy Vltavy i dalších toků a vodních ploch, do zakletých areálů a k výstavným palácům; opět Vám slovem a obrazem představí utajené klenoty na nečekaných místech.
Evropa

Utajené hrady a zámky III.

251 Kč
223 Kč
Vive la France! - 11%
Poznejte Francii z netradičního úhlu – očima jejího milovníka a znalce Jiřího Žáka. Originální průvodce francouzskou kulturou
Evropa

Vive la France!

359 Kč
319 Kč
Encyklopedie magických míst - 11%
(1x)
Lákají vás dobrodružné cesty do tajuplných končin naší vlasti, kde ožívají mýty a zjevují se nadpřirozené bytosti? Chcete na vlastní kůži pocítit sílu a magičnost posvátných míst, které uctívali už naši dávní předkové? Máte rádi tajemstvím opředené příběhy a dodnes neodhalené a provokující záhady?
Evropa

Encyklopedie magických míst

449 Kč
399 Kč
Kurátor: Prague Art Guide - 11%
Traditional galleries, contemporary spaces, paintings and sculptures, art cafés, art in the streets and people who have something to say about it.
Evropa

Kurátor: Prague Art Guide

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 48 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>