Nejprodávanější tituly - květen 2020
Evropa

Karel IV. a jeho Praha
Renomovaná autorka populárně historických publikací provede čtenáře středověkou Prahou ve stopách Karla IV. Jak Otce vlasti viděli jeho současníci, dvořané, řemeslníci, kupci a poutníci?
Evropa

Karel IV. a jeho Praha

179 Kč
Norsko - stručná historie států - 11%

Norské království, jednu ze skandinávských zemí, navštěvuje každý rok několik desítek tisíc českých turistů. Tato publikace se snaží postihnout základní rysy dějin této země.

Evropa
Ukázky

Norsko - stručná historie států

135 Kč
120 Kč
Praga
dlja gastěj stalici, u katorych nět mnoga vremeni, no možet byť inagda oni s udavolstviem vernutsa
Evropa

Praga

44 Kč
Toulavá kamera 20 - 11%
Dvacáté pokračování oblíbené ediční řady obsahuje tradičních padesát reportáží, doplněných fotografiemi, mapami a praktickými informacemi.
Evropa

Toulavá kamera 20

296 Kč
263 Kč
Šumava - Bavorský les - 11%
Příroda, technické památky, města a obce, historie Šumavy – vše v praktickém „průvodci do kapsy“.Turistický průvodce Šumavou a Bavorským lesem poskytuje všem návštěvníkům a zájemcům o Šumavu přehledné informace o této „zelené střeše Evropy“.
Evropa

Šumava - Bavorský les

116 Kč
103 Kč
Větrné mlýny v Čechách, na Moravě, ve Slezsku - 11%
Větrné mlýny se řadí mezi nejstarší technická zařízení. Typické jsou především pro Nizozemí, ale spoustu těchto ojedinělých staveb najdeme i v České republice. Každý mlýn má svou minulost, a někdy i dost dramatickou.
Evropa

Větrné mlýny v Čechách, na Moravě, ve Slezsku

134 Kč
119 Kč
Pražský poutník aneb Prahou ze všech stran - 11%
(3x)
V bohatém výběru turistických průvodců Prahou je stále ještě dosti vzácná publikace, která by důvěrně oslovila nejen návštěvníka našeho hlavního města, ale i rodilého Pražana.
Evropa

Pražský poutník aneb Prahou ze všech stran

252 Kč
224 Kč
Prahou podél potoků (a dvou řek) - 6%
(1x)
Kniha, popisující trasy podle zhruba 30 pražských potoků, navazuje na ukončený seriál, který vycházel před rokem 2006 v časopise Cykloturistika a který byl věnovám cykloturistice podél pražských vodních toků.
Evropa

Prahou podél potoků (a dvou řek)

237 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 48 položek
<< < 1 .. 3 4 5