Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - květen 2020
partnerství

Královna a divoška - 11%
Anselm Grün a jeho sestra Linda Jaroschová vybrali 14 ženských archetypů a spojili je s postavami biblických žen. Tyto biblické ženy, které představují vždy silnou stránku určitého archetypu, mohou současným ženám pomoci odhalit vlastní podstatu.
partnerství
Ukázky

Královna a divoška

250 Kč
222 Kč
Novomanželé - uživatelská příručka - 11%

Jak přežít novomanželské období, zařídit byt, oblíbit si tchýni a mnoho dalších rad. Konečně svoji! Řekli jste své ano, snědli svatební dort, odjeli na líbánky. Manželství začíná! Založení společného účtu, pořízení bytu, budování rodinného hnízda...

partnerství
Ukázky

Novomanželé - uživatelská příručka

269 Kč
239 Kč
Zvíře nadržené - 11%
Deset kapitol knihy Zvíře nadržené neobchází žádná tabu již proto, že si je autor nepřipouští. Zdaleka si nevšímá jen různých forem párového soužití, ale také toho, kde jsou v sexu hranice normality a kdy je třeba mluvit o sexuálním nebezpečí.
partnerství

Zvíře nadržené

158 Kč
140 Kč
Posedlost láskou
(2x)
Víte, co je to Capgrasův blud či de Clérambaultův syndrom? Trápí někoho ve vašem okolí porucha s bludy žárliveckého typu? Či pouhý perfekcionismus?
partnerství

Posedlost láskou

134 Kč
Posvátné vztahy - 11%
Sexualita je jednou z ústředních kvalit naší duše, což nejlépe dokládá to, jak jsou utvořena naše fyzická a duchovní těla s jejich vrozeným sklonem k sexuálnímu projevu.
partnerství

Posvátné vztahy

437 Kč
388 Kč
Respekt - 11%
(2x)

Kluci o sobě často pochybují – o svém těle i o tom, jestli obstojí, když dojde na vztahy a intimitu. Často přitom tyto pochyby schovávají pod masku tvrďáka. Respekt je ojedinělá příručka o sexu, která se čtenářem mluví naprosto otevřeně.

partnerství
Ukázky

Respekt

269 Kč
239 Kč
Cesta nespoutané ženy - 6%
(3x)
Po bestselleru Cesta pravého muže - knize, která pomáhá statisícům mužů po celém světě spojit se se svou podstatou, zorientovat se v sobě, v ženách, sexu, kariéře a poslání - mají konečně i české čtenářky v rukou překlad Deidovy "bible" pro ženy.
partnerství

Cesta nespoutané ženy

254 Kč
239 Kč
Číše a meč, agrese a láska - 41%
(3x)
Riane Eislerová vypráví příběh začínající tisíce let předtím, než kam sahá nám známá historie. Příběh o tom, jak původně partnerské směřování západní civilizace odbočilo na násilnou cestu nadvlády a dominance, která trvala pět tisíc let.
partnerství
Ukázky

Číše a meč, agrese a láska

318 Kč
189 Kč
Intimní splynutí - 6%
(1x)
Tato kniha je o otvírání našich srdcí a o jedinečných vlohách, které jsou uloženy hluboko v naší sexuální, emoční i duchovní podstatě.
partnerství

Intimní splynutí

254 Kč
239 Kč
Obrana masochismu - 11%
V této provokativní knize Anita Phillips inteligentně zachraňuje masochismus před klinickým diskurzem, který jej nazývá patologickou chorobou, a navrací jej do kontextu odlišné lidské zkušenosti a uměleckého vyjádření.
partnerství

Obrana masochismu

313 Kč
278 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 38 položek
<< < 1 2 3 4 > >>