Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - květen 2020
partnerství

Sexuální dohody - 11%
Sexualita a vztahy jsou dvě nejdůležitější věci v našem životě. Pro ty, kdo touží přehodnotit svůj přístup k vlastní sexualitě a vztahům a změnit jejich strukturu, je tato kniha vynikajícím zdrojem informací.
partnerství
Ukázky

Sexuální dohody

225 Kč
200 Kč
Taková normální oběť - 11%
Sevřeni v náruči oběti si připadáme bezcenní, nemilovaní, neschopní a nezajímaví. Trpíme často vysokým stupněm citové závislosti, depresemi, nejistotou, úzkostmi, strachem a často se nedokážeme rozhodnout tam, kde to pro jiné není problém.
partnerství

Taková normální oběť

198 Kč
176 Kč
Příprava na tantru - 11%
R. Preece v knize Příprava na tantru líčí své osobní zážitky z tantrické praxe a nabízí mnohé poznatky, které získal jako učitel meditace a psychoterapeut, a zároveň z psychologického hlediska ukazuje duchovní a transformativní význam úvodních praxí
partnerství

Příprava na tantru

306 Kč
272 Kč
Sexuální praktiky Quodoushka - 11%
Systém Quodoushka, založený na učení dávných Májů, Olmeků a Toltéků a předávaný generacemi Twisted Hair Nagual Elders of the Sweet Medicine Sundance Path, nabízí praktické vedení v sexu, intimitě a vztazích.
partnerství

Sexuální praktiky Quodoushka

401 Kč
356 Kč
Sexuální všehochuť - 11%

V dobách předinternetových hledala školní dítka v Pravidlech školního pravopisu pod jistými písmeny jistá slova. Písmena tam byla vždy, hledaná slova nikdy. Nejnovější kniha Radima Uzla tímto problémem netrpí. Je v ní všechno.

partnerství

Sexuální všehochuť

179 Kč
159 Kč
Muži to rádi oblé
Mohla by se dnes Marilyn Monroe se svými mírami stát hollywoodskou hvězdou?
partnerství

Muži to rádi oblé

89 Kč
Pozitivní inteligence - 11%
Přelomová kniha, která vám pomůže vést šťastnější život.
partnerství

Pozitivní inteligence

359 Kč
319 Kč
Ženy, které jedí ve svitu Luny - 11%
(1x)
Díky citlivému přístupu autorky, jejímu moudrému vhledu a jasnému a srozumitelnému výkladu odhalíme kořeny poruch příjmu potravy, porozumíme jejich fungování a zjistíme, že dokonce mají svůj účel.
partnerství

Ženy, které jedí ve svitu Luny

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 38 položek
<< < 1 2 3 4