Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
učebnice

Zábavná matematika pod polštář - 20%
(2x)
Chcete, aby vaše děti měly matematiku rády stejně jako své oblíbené pohádky? Zábavná matematika pod polštář, úžasná knížka plná vtipných příkladů a ilustrací, udělá z počítání společnou zábavnou kratochvíli namísto strašáka, který děti v noci budí.
učebnice
Ukázky

Zábavná matematika pod polštář

127 Kč
102 Kč
Jednoduchá elektrotechnika - 20%
Určena převážně žákům SOU a SOŠ, pro které slaboproudá elektrotechnika není hlavním studijním oborem. Doplňuje učebnici Středoškolská fyzika.
učebnice
Ukázky

Jednoduchá elektrotechnika

44 Kč
35 Kč
Hudební psychologie pro učitele - 20%
Monografie Hudební psychologie pro učitele poskytuje výběr a strukturalizaci těch základních poznatků, které pomohou pedagogům diagnostikovat a rozvíjet vnitřní předpoklady žáků.
učebnice
Ukázky

Hudební psychologie pro učitele

220 Kč
176 Kč
Neuropsychologie v psychiatrii - 20%
Ojedinělá souhrnná publikace klinické neuropsychologie předkládá psychiatrům, psychologům, studentům medicíny a psychologie nejnovější poznatky oboru. Objasňuje základní terminologii, vazby mezi chováním a činnostmi mozku z pohledu psychiatrie.
učebnice
Ukázky

Neuropsychologie v psychiatrii

390 Kč
312 Kč
Makroekonomie - 20%
Čtvrté vydání pedagogicky osvědčené učebnice makroekonomie reaguje na změny, ke kterým došlo v posledních letech jak v české a světové ekonomice, tak i v ekonomické teorii.
učebnice
Ukázky

Makroekonomie

399 Kč
319 Kč
Makroekonomie - 20%
Učebnice Makroekonomie předních pedagogů Vysoké školy ekonomické v Praze a Škody Auto Vysoké školy klade důraz na moderní makroekonomické koncepce a pokrývá tři stěžejní části makroekonomie, jimiž jsou dlouhodobý ekonomický růst, krátkodobé hospodářské fluktuace a monetární ekonomie.
učebnice
Ukázky

Makroekonomie

769 Kč
615 Kč
Biofyzika - 20%
Nové vydání základní učebnice v oboru pro studenty bakalářských oborů lékařských a sociálně zdravotnických fakult.
učebnice
Ukázky

Biofyzika

314 Kč
251 Kč
1000 španělských slovíček - 20%
Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování španělškých slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu atd.
učebnice
Ukázky

1000 španělských slovíček

159 Kč
127 Kč
Anglický slovník na cesty - 20%
(1x)
Chystáte se na cesty do zahraničí a nevíte si rady s jazykem? Vezměte si s sebou Slovník na cesty, určitě se s ním neztratíte. A navíc – veselé obrázky vám zvednou náladu při řešení nečekaných zádrhelů!
učebnice
Ukázky

Anglický slovník na cesty

119 Kč
95 Kč
Co je nového v lingvistice - 20%
Proč nemůžeme zrušit tvrdé a měkké y/i? Co se stane, když se změní pravidla psaní velkých a malých písmen? Jak vypadá lingvistická analýza pokrmu kung-pao? Odpovědi nejen na takovéto otázky přináší nová kniha Dana Faltýnka.
učebnice
Ukázky

Co je nového v lingvistice

160 Kč
128 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 109 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 11 > >>