Nejprodávanější knihy - květen 2020
povídky

Kočky a jiné příběhy o strachu
Povídky Milady Mašinové jsou výjimečné úžasnou, hororově laděnou atmosférou a krystalicky čistým, jakoby odtažitým, precizním stylem. Obojí dodává příběhům omračující nádech všudypřítomného strachu, obav, nepatřičnosti a podivnosti.
povídky
Ukázky

Kočky a jiné příběhy o strachu

223 Kč
Zlatá jablka
(1x)
Hrst jižanských povídek spojených společnými postavami a tvořící modernistický román.
povídky
Ukázky

Zlatá jablka

253 Kč
A nakonec Vánoce
(3x)
Tentokrát zasadil Petr Šabach svoje povídky do Massatschusetts v USA. Tři lehce pointované příběhy dvou dobře sehraných kluků, Damiána a Robinsona jsou prodchnuté atmosférou amerického Halloweenu a Vánoc.
povídky
Ukázky

A nakonec Vánoce

116 Kč
Jablko
(2x)
Neobyčejně populární Faberův román Kvítek karmínový a bílý končí větou „Ale teď už je čas, abyste mě nechali jít.“ Přesně to ale mnozí čtenáři nebyli ochotní udělat.
povídky

Jablko

178 Kč
Směšné lásky
(2x)
Směšné lásky — sedm povídek, jejichž námětem je láska zasazená do komických souvislostí, anebo spíš to, co lidé v komických souvislostech pokládají za pokus o milostný vztah.
povídky

Směšné lásky

317 Kč
Slon
Jedině tento čtvrtý z pěti Carverových českých svazků neodpovídá žádné z původních anglických sbírek a zároveň má největší časový i tématický rozptyl. Přináší nejstarší autorovy publikované texty – včetne úplné první povídky.
povídky

Slon

314 Kč
Možná že odcházíme
(1x)
Každý z nás se někdy ocitne v situaci, která najednou znejistí vše, co dosud prožil. A právě v takových zlomových okamžicích nacházíme i hrdiny Balabánových povídek. Kniha desetiletí v anketě sdružení Litera.
povídky
Ukázky

Možná že odcházíme

179 Kč
Vlkodlak
(1x)
Posmrtně vydaná sbírka povídek, nabízí reprezentativni výbor Vianovy tvorby z let 1945-1952, jež patřila mezi jeho nejplodnější období. Každá z třinácti povídek je napsaná jiným, vždy ovšem zparodovaným literárním žánrem.
povídky

Vlkodlak

178 Kč
Dvacet deka lásky
Další kniha jedné z nejčtenějších českých spisovatelek. Tentokrát se jedná o soubor povídek o lásce a jejím nedostatku.
povídky

Dvacet deka lásky

152 Kč
Dusivá noc
Kniha přináší třináct moderních bengálských povídek od jedenácti autorů. Přestože původem, sociálním zařazením i věkem se jedná o velmi pestrou škálu spisovatelů, motiv strasti se v jejich díle vrací stále znovu a znovu.
povídky

Dusivá noc

76 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 115 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>