Nejprodávanější knihy - květen 2020
povídky

Vraždy a jiné zběsilosti - 11%
Klasik hrůzostrašné povídky by nemohl existovat bez protikladných vlivů, a tak vedle jeho nejlepších děsuplných povídek, můžeme postavit pěkně úderné, vypointované grotesky, protože humor a horor mají k sobě mnohdy nebezpečně blízko.
povídky

Vraždy a jiné zběsilosti

269 Kč
239 Kč
Citlivá místa - 11%

Anna Gavalda se po osmnácti letech od své prvotiny Kdyby tak na mě někdo někde čekal, která ji vzápětí proslavila, vrací s druhou sbírkou povídek.

povídky

Citlivá místa

251 Kč
223 Kč
Láska v temné ulici - 11%
(2x)
Paříž, New York, Švýcarsko, zapadlý kout amerického venkova – to všechno jsou místa, která Irwin Shaw, jeden z nejlepších amerických prozaiků 20. století, mistrovsky zachytil ve své povídkové sbírce Láska v temné ulici.
povídky
Ukázky

Láska v temné ulici

312 Kč
278 Kč
Mimo prostor a čas - 11%
(1x)
Od uliček středověkého města Averoigne hemžících se upíry až po zářivé kupole posledního obydleného světadílu Zothique nás Clarke Ashton Smith, tento čaroděj světové fantastiky, provádí po zapomenutých říších nekromancie a nočních můr, ztracených světů a dalších dimenzí.
povídky

Mimo prostor a čas

314 Kč
279 Kč
Noc na galaktické železnici - 11%
Kendži Mijazawa je autorem pohádkových povídek zasazených do snového světa plného nadpřirozených postav a nevšedních dobrodružství.
povídky
Ukázky

Noc na galaktické železnici

268 Kč
238 Kč
Příběhy pilota Pirxe - 11%
Ve vesmírném pilotu Pirxovi stvořil světoznámý autor science fiction Stanisław Lem jednu ze svých nejzajímavějších postav: snílka toužícího po kosmických objevech, který si díky svému nekonvenčnímu myšlení dokáže poradit v konfrontacích se stroji i lidmi.
povídky

Příběhy pilota Pirxe

269 Kč
239 Kč
Sobí hora - 11%
(1x)
Pozoruhodná sbírka třinácti povídek, tak zvláštních, že je velmi obtížné vypudit je z mysli.
povídky

Sobí hora

206 Kč
183 Kč
Světy za obzorem - 11%
Na cestu od budoucí Země přes Sluneční soustavu až do dalekých koutů galaxie vás vezme spisovatelka Julie Nováková v povídkách, z nichž řada zde vychází česky nebo světově poprvé.
povídky

Světy za obzorem

358 Kč
318 Kč
Bílá zvířata jsou velmi často hluchá - 11%
(2x)
Jestliže byl literární jazyk Nícení cudný a současně ohýbaný až k zaumnosti, tady je Myšková věcnější, cyničtější a občas mravenčivě nemravná.
povídky

Bílá zvířata jsou velmi často hluchá

242 Kč
215 Kč
Ďáblovo hnízdo a jiné detektivní povídky - 11%

I soukromá detektivní agentura musí být z něčeho živa. Devatenáct nápaditých příběhů okořeněných suchým anglickým humorem. Detektiv Jiří Hadrbolec vypadá, jako by dělal všechno možné, jen ne svou práci.

povídky

Ďáblovo hnízdo a jiné detektivní povídky

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 116 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 12 > >>