Nejprodávanější knihy - květen 2020

Česká architektura 2018-2019

ČESKÁ ARCHITEKTURA / CZECH ARCHITECTURE 2018 – 2019

Jubilejní 20. ročenku české architektury sestavil architekt Jakub Cigler. Vzhledem k výročí je publikace nabízena za výjimečnou cenu!

Česká architektura 2018-2019

450 Kč
Příběh služebnice
(13x)
Pochmurná vize blízké budoucnosti Spojených států amerických, které se z demokratických výšin propadly do všeobjímajících hrůz totalitního režimu. Kniha se stala předlohou pro filmové a aktuálně také pro úspěšné seriálové zpracování.
Ukázky

Příběh služebnice

313 Kč
Sex v pěti dílech světa
(2x)
Významný český cestovatel Miloslav Stingl tentokrát zvolil poněkud jiný pohled - svých bohatých cestovatelských zkušeností využil k vytvoření poutavého vyprávění o milostných a sexuálních praktikách na pěti kontinentech.

Sex v pěti dílech světa

223 Kč
Slepá mapa
(17x)
Anna, Alžběta, Anežka. Tři ženy, tři generace, jedna rodina a mnoho životních zvratů, traumat a tajemství
Ukázky

Slepá mapa

359 Kč
Tvýma očima
(2x)
Poté, co se jeho přítel Simon pokusí o sebevraždu, navštíví Petr kliniku, která by snad mohla Simonovi pomoci. Na klinice zkoumají hlubinné kontakty mezi lidmi a vyvinuli epochální metodu skenování mozku.

Tvýma očima

268 Kč
Tiché roky
(26x)
Román od autorky bestselleru Hana. Co všechno nevíme o svých nejbližších?
Ukázky

Tiché roky

359 Kč
Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen
(5x)
Barvité osudy členů rodu, kteří se stanou sklářskými a textilními podnikateli, umělci, úředníky i učenci, se prolínají s příběhy zajímavých severočeských postav.

Křišťálový klíč II. - Vídeňský sen

404 Kč
O Pavlovi
(7x)
Vzpomínky české novinářky, prozaičky a kulturní organizátorky (mj. též ministryně kultury města Hamburk) Dani Horákové na léta strávená s jejím manželem, filmovým režisérem, scenáristou a prozaikem Pavlem Juráčkem.
Ukázky

O Pavlovi

448 Kč
Sága o Grettim
Islandská rodová sága o Grettim, složená ve 12. nebo na začátku 13. století, podává obraz rodového zřízení, které v 10. století zavedli na Islandu norští vystěhovalci.

Sága o Grettim

288 Kč
Hostina pro vrány
(2x)
Západozemí ochromila válka. Ze silného a sebevědomého království zůstaly jen trosky a z mocných rodů jsou nyní pouhé frakce, které bojují o přežití. Železný trůn sice stále láká další a další kandidáty, ale síla na jeho získání jim schází...
Ukázky

Hostina pro vrány

799 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 100 > >>