Nejprodávanější audioknihy na CD - květen 2020

Motiv X
Jak chytit sériového vraha, který nikdy nezaútočí stejným způsobem dvakrát?

Motiv X

359 Kč
Mrtvá v knihovně
V knihovně ctihodných občanů vesničky St. Mary Mead nalezne služebná mrtvolu krásné mladé blondýnky. Paní Bantryová byla dosud přesvědčena, že podobné věci se dějí jen v románech, a požádá o pomoc svou přítelkyni Jane Marplovou.

Mrtvá v knihovně

269 Kč
Osudy
Rozhlasové vzpomínání psychiatra se specializací na psychoterapii, zastánce psychosomatického přístupu, publicisty a vysokoškolského pedagoga, připravila Lenka Kopecká.

Osudy

224 Kč
Říkali mi Leni
(1x)
Křehké a působivé vyprávění malé Leni Freiwald z městečka Herrnstadt v Německu získalo po svém prvním vydání popularitu mezi našimi čtenáři a uznání i v zahraničí.

Říkali mi Leni

206 Kč
Stínadla se bouří
Po několika měsících klidu jsou Stínadla opět v pohybu.

Stínadla se bouří

332 Kč
Nohy z jílu
Kdo vraždí neškodné starce? Kdo se pokouší otrávit Patricije? V době, kdy podzimní mlhy sevřou město Ankh-Morpork do svých spárů, připadne Městské stráži nelehký úkol vystopovat neviditelného vraha.

Nohy z jílu

359 Kč
Správná pětka na ostrově pokladů
(2x)
Správná pětka, to jsou ve skutečnosti čtyři a pes! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim.Taky byste si přáli mít vlastní ostrov, který by byl jen a jen váš? A zažít takové dobrodružství jako Správná pětka?

Správná pětka na ostrově pokladů

251 Kč
Uhlíř, princ a drak
(1x)
Originální hudební pohádka písničkářky Radůzy pobaví nejen děti, ale i dospělé.

Uhlíř, princ a drak

239 Kč
Chata v Jezerní kotlině
Život Pavla Zemana, který je hlavní postavou příběhu o velkém chlapeckém přátelství, se po smrti otce od základu změnil.

Chata v Jezerní kotlině

314 Kč
Aristokratka na koni
(4x)
Problémy s modrou krví a rodinným sídlem doslova v Kostce. „Nejchudší zámek v Čechách“ zůstává věrný svému označení, a tak tu hraběcí rodinka ani personál rozhodně nemají ustláno na růžích. Místo davů návštěvníků se na zámku kupí neproplacené.

Aristokratka na koni

242 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 215 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 22 > >>