Nejprodávanější tituly - květen 2020
ženy

Ženy na rozcestí
Neobyčejně čtivě psaná kniha poskytuje nový pohled na každodenní život v protektorátu.
ženy

Ženy na rozcestí

293 Kč
Mata Hari
(1x)
Barvitý příběh slavné femme fatale.
Autorce se podařilo napsat životopisný román s nejvyšším respektem k historickým faktům, ale současně nesmírně niterný a strhující.
ženy
Ukázky

Mata Hari

169 Kč
Edith Piaf
Příběh fenomenální zpěvačky… Ze dna ulice až na vrchol světových pódií
ženy
Ukázky

Edith Piaf

254 Kč
Případ Pavlína
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
ženy
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
Alžběta II.
Nesmírně čtivá, ale badatelsky pečlivě připravená kniha ukazuje zblízka ženu, kterou známe jen na dálku, její čilou povahu, smysl pro humor a bystrý intelekt, díky nimž zvládá nejnáročnější úkoly pracovního i rodinného života.
ženy

Alžběta II.

539 Kč
Ohlédnutí
Kniha vzpomínek matky básníka Jana Zábrany je kronikou pohnutého ženského osudu a současně i nenahraditelným svědectvím o životě na malém českém městě ve 30. letech
ženy
Ukázky

Ohlédnutí

148 Kč
Dopisy lásky
Legendární svazek dopisů, v nichž je zakódována celá autorčina duše. Ta z nich vychází jako bytost nadmíru citlivá a statečná. Dopisy byly vybrány tak, „aby ze všech listů zaznívala horoucí nota lidské lásky.
ženy
Ukázky

Dopisy lásky

159 Kč
Věra Nováková – monografie
Dílo Věry Novákové (narozena 1928 v Praze) patří k nejosobitějším projevům realismu v českém umění druhé poloviny dvacátého století.
ženy

Věra Nováková – monografie

678 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 38 položek
<< < 1 2 3 4