Nejprodávanější tituly - květen 2020
ženy

Máme na vybranou
(5x)
Ve své knize, která je víc než jen memoárovou literaturou, nám Edith Egerová předkládá nejen napínavý a působivý příběh vlastního života, ale také inspirativní příběhy svých pacientů.
ženy

Máme na vybranou

359 Kč
Dubajka – příběh letušky
(4x)

Vstříc tomu nejúžasnějšímu dobrodružství! Dva roky prázdnin. Tak bych shrnula období, kdy jsem měla to štěstí nasadit červený klobouček a prolétat svět křížem krážem. Vytvořit si ty nejkrásnější vzpomínky a na vlastní kůži se přesvědčit, že láska i hory (a pouště) přenáší.

ženy
Ukázky

Dubajka – příběh letušky

229 Kč
Dáma z dobré rodiny
Alva Smithová a její dvě sestry přijíždějí na konci 19. století do New Yorku. Po válce Severu proti Jihu jim nezůstalo nic jiného než dobré jméno.
ženy

Dáma z dobré rodiny

359 Kč
Ženy, které mi nedají spát
(1x)

Originální průvodce málo známými osudy odvážných cestovatelek, nadaných spisovatelek a vášnivých umělkyň Mia je svobodná čtyřicátnice, bydlí v podkroví u svých rodičů a noci tráví přemýšlením o ženách, které se zapsaly do historie touhou žít po svém. Staly se z nich neohrožené badatelky, nadané spisovatelky a vášnivé malířky.

ženy
Ukázky

Ženy, které mi nedají spát

249 Kč
Becoming
(3x)
An intimate, powerful, and inspiring memoir by the former First Lady of the United States
ženy

Becoming

629 Kč
Ženy, co se nedaly
K čemu jsou holky a ženy na světě? Osobnosti se nemají napodobovat... jsou důkazem toho, že si každý musí najít vlastní cestu.
ženy
Ukázky

Ženy, co se nedaly

269 Kč
Voda, která hoří
(6x)
Obsáhlá vzpomínková kniha významné české psychoterapeutky v řadě kapitol a na desítkách unikátních fotografií přibližuje čtenářům celý její život plný mimořádných událostí a nevšedních setkání.
ženy
Ukázky

Voda, která hoří

494 Kč
Holka ze sekáče
(1x)

Už v břiše jsem věděla, že něco není v pořádku. Nejsem žádná holka, která prodává oblečení v second handu. Jsem holka, kterou vlastní mamka nechala napospas v porodnici. Rozhodla jsem se vyprávět svůj příběh o tom, jaký to je být adoptovaným dítětem, teenagerem bez biologických rodičů a dospělým, co se s tím vším musí nějak vyrovnat.

ženy
Ukázky

Holka ze sekáče

249 Kč
Hornické vdovy
(3x)
Víte, jaký je to pocit, když vám ze dne na den nepřijde domů manžel? Představte si, že vám odejde do práce zdravý člověk, že už nikdy nepřijde, že vás nikdy nepohladí, že se nikdy nepomilujete, že vás nechytne za ruku…
ženy
Ukázky

Hornické vdovy

305 Kč
Ženy o ženách
(2x)
Kniha Ženy o ženách: Intimita tvorby českého ženského filmového a literárního dokumentu přináší dvacet osm rozhovorů s dvaceti devíti ženami tvořícími v Česku dokumentární obsah.
ženy

Ženy o ženách

792 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 38 položek
1 2 3 4 > >>