Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
romány

Na ostří nože - 20%
Román Na ostří nože je vyzrálou ukázkou Maughamova umění. Je to příběh mladého Američana Larryho Darrella, který se jako letec dobrovolně účastnil první světové války.
romány
Ukázky

Na ostří nože

239 Kč
191 Kč
Poslední Vánoce v Paříži - 20%

Dopisy plné humoru, lásky a naděje V srpnu 1914 Anglie vstoupila do války. Tom a Will dobrovolně narukovali. Willova sestra Evie a její kamarádka Alice stejně jako ostatní předpokládaly, že válka nemůže trvat dlouho.

romány
Ukázky

Poslední Vánoce v Paříži

249 Kč
199 Kč
Taková ženská jako já - 20%
(1x)
Evelína a Johana mají dost důvodů se nenávidět – zamilovaly se totiž do jednoho muže. Nyní však mají dobrý důvod spojit síly. Věc má ovšem háček. Evelína se krátce po své smrti objeví u Johany jako duch.
romány
Ukázky

Taková ženská jako já

179 Kč
143 Kč
Zapomeň na minulost - 20%

Román o minulosti, která skrývá tajemství Sedmadvacetiletá Saša přišla před lety o otce a starší sestru Mišku, oba zahynuli pod lavinou v horách, kam vzal otec-horolezec poprvé jednu z dcer s sebou.

romány
Ukázky

Zapomeň na minulost

249 Kč
199 Kč
Dopis - 20%
(3x)
Román, který uchvátil miliony čtenářek po celém světě. Příběh, který nám připomíná, že i v naší nejtemnější chvíli stále hoří plamínky naděje.
romány
Ukázky

Dopis

297 Kč
238 Kč
Ella & Kandinský - 20%
(1x)
Během malování na bavorském horském úbočí se mladá Gabriele (Ella) Münterová zamiluje do svého ženatého učitele Vasilije Kandinského.
romány
Ukázky

Ella & Kandinský

254 Kč
203 Kč
Osada na pahorku - 20%
(3x)
Osada na pahorku je rozsáhlý společenský román situovaný do současného Izraele, v němž je poprvé literárně zpracováno vysoce aktuální téma židovských osad na Západním břehu.
romány
Ukázky

Osada na pahorku

299 Kč
239 Kč
Anežka - 20%
(4x)
Čtenáři se v románu Viktorie Hanišové skýtá až bolestně obyčejný pohled do od samého počátku narušeného vztahu matky a dcery, pochroumaného maloměšťáckou ustaraností jedné a nemožností vymanit se z klece stereotypů druhé.
romány
Ukázky

Anežka

189 Kč
151 Kč
Nevěsta ze zámoří
(1x)
První světová válka vzala Julii nejen manžela a malého syna, ale i domov a chuť do života. Uchýlí se do domu své provdané sestry, ale dobře cítí, že je na obtíž. Z ciziny se na krátkou dobu vrací Juliin strýc a nabízí neteři zajištěnou budoucnost...
romány
Ukázky

Nevěsta ze zámoří

179 Kč
S cejchem vraha - Mordy v časech císaře Rudolfa II.
Lukáš Trobl z Květnice, syn z nepříliš významného českého rodu, se po studiích na evangelické univerzitě v Heidelberku vrací do Čech a uchází se o místo na císařském dvoře.
romány
Ukázky

S cejchem vraha - Mordy v časech císaře Rudolfa II.

179 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>