Nejprodávanější audioknihy - květen 2020

Vinárna u pavouka
Zdeněk Svěrák, Jiří Šebánek a Karel Velebný ve známé nealkoholické vinárně.
Ukázky

Vinárna u pavouka

195 Kč
Toulky českou minulostí 51-100
(1x)
Pozoruhodný pokus o moderní, dokumentárně bohatý a čtenářsky přitažlivý výklad zásadních událostí českých dějin v audioformě.
Ukázky

Toulky českou minulostí 51-100

246 Kč
Vynález zkázy
Vědeckofantastický dobrodružný román Vynález zkázy napsal J. Verne v roce 1896. Hlavního hrdinu profesora Rocha, vynálezce mimořádně výbušné látky, zastihneme v tomto zpracování ve chvíli, kdy je unesen pomocí ponorky z nervového sanatoria...
Ukázky

Vynález zkázy

195 Kč
Lipová alej
Výběr z nahrávky z roku 1995 - poslední nahrávky Františka Nepila pro Český rozhlas 2 - Praha. Autorské čtení fejetonů Rodný domek - Svatý Jan pod Skalou - Studánky - Libovice - Chlum u Třeboně - Mirotice - Květnice ...Audio CD.
Ukázky

Lipová alej

99 Kč
Nora (Domeček pro panenky)
Nora (Domeček pro panenky)- dramatika H. Ibsena v provedení Dany Černé, Ivana Trojana, Martina Stropnického,Daniely Kolářové, Borise Rösnera a další...Překlad František Fröhlich, režie Hana Kofránková. Rozhlasová nahrávka z roku 2004.

Nora (Domeček pro panenky)

169 Kč
Alchymista
(14x)
Nahrávka vznikla podle knihy Paula Coelha - Alchymista, v překladu Pavly Lidmilové čte Lukáš Hlavica. Román Alchymista je takřka pohádkové vyprávění o cestě španělského pastýře za zakopaným pokladem....
Ukázky

Alchymista

249 Kč
Klasika před školou
Projekt, ve kterém se děti předškolního věku seznamují zábavně, nenásilnou formou, prostřednictvím pohybu, malování, hry, fantazie s klasickou hudbou.
Ukázky

Klasika před školou

299 Kč
Zobrazuji 531 - 540 z 537 položek
<< < 1 .. 52 53 54