Nejprodávanější Kniha - květen 2020
osobní rozvoj

Život samá pohroma - 11%
(4x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
osobní rozvoj

Život samá pohroma

584 Kč
519 Kč
Líbánkový efekt - 11%
Líbánkový efekt: stav blaženosti, vášně, energie a zdraví vyvěrající z obrovské lásky. Váš život je tak krásný, že nechcete čekat na probuzení, abyste začali nový den, a děkujete vesmíru za to, že jste naživu. Bohužel, většinou má jen krátké trvání.
osobní rozvoj

Líbánkový efekt

305 Kč
271 Kč
Pohled do slunce - 6%
Ranou, kterou ve své osmé beletristické knize psychoterapeut I. D. Yalom otevírá, a která každého z nás po celý život provází, je vědomí vlastní smrtelnosti.
osobní rozvoj

Pohled do slunce

268 Kč
252 Kč
Konec prokrastinace - 11%
(6x)
Jádrem knihy je osm konkrétních praktických nástrojů osobního rozvoje, které vám pomohou k větší motivaci, efektivitě, produktivitě a celkově dlouhodobější spokojenosti.
osobní rozvoj

Konec prokrastinace

341 Kč
303 Kč
Kosmická hra - 11%
(1x)
Souhrn zážitků autorových pacientů ukazuje pozoruhodnou souvislost s nejhlubšími spirituálními zážitky v různých kulturách.
osobní rozvoj

Kosmická hra

449 Kč
399 Kč
Zbavte se svých kil bolesti
(1x)
V této knížce vám, dnes již světově proslulá, andělská terapeutka Doreen Virtue, Ph.D. přináší své zkušenosti posbírané během mnoha let své terapeutické práce ředitelky dvou klinik, zabývajících se léčbou poruch, spojených se stravováním.
osobní rozvoj

Zbavte se svých kil bolesti

84 Kč
Bůh chodí po světě vždycky inkognito - 11%
(15x)
Kniha autora mezinárodního bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavým a inspirativním příběhem, který otevírá cestu k nejhlubším úvahám o nás samotných.
osobní rozvoj

Bůh chodí po světě vždycky inkognito

268 Kč
238 Kč
Cesta hrdinky - 11%
(1x)
Hledáte sebe samu? Vydala jste se po nesnadné cestě ke své skutečné podstatě? Kniha německé terapeutky inspirovaná slavným titulem Ženy, které běhaly s vlkybyla napsána na pomoc všem ženám, které se na podobnou pouť vydaly.
osobní rozvoj

Cesta hrdinky

350 Kč
311 Kč
Kdo Ti vypnul mozek? - 11%
Tato kniha poskytuje mnoho důležitých poznatků, které vám pomohou lépe porozumět mnohdy záhadnému chování opačného pohlaví, a také praktické rady, které vám pomohou rychle zlepšit vaše vztahy.
osobní rozvoj

Kdo Ti vypnul mozek?

378 Kč
336 Kč
Psychopat ve vaší posteli - 11%
(1x)
Psychopat vás uvádí do chaosu, už nevěříte sami sobě. Lichotí vám, tváří se, že jste jeho spřízněnou duší. Izoluje vás od přátel a vy se stáváte figurkou na jeho šachovnici. S hrůzou zjišťujete, že vaši přátelé a blízcí najednou táhnou proti vám.
osobní rozvoj

Psychopat ve vaší posteli

359 Kč
319 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 291 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 30 > >>