Nejprodávanější Kniha - květen 2020
osobní rozvoj

Indigový svět - 11%
S pomocí této knihy si můžete vytvořit svou vlastní budoucnost, svůj svět, kde se vaše sny a touhy začnou naplňovat a realizovat.
osobní rozvoj

Indigový svět

233 Kč
207 Kč
Kouzelná čtvrthodinka - 11%
Je načase začít se zabývat tím, na čem nám opravdu záleží. Místo toho nedbáme na své zdraví, blokujeme vlastní kariéru, finance i vztahy nejrůznějšími výmluvami, neodpočíváme a nerozvíjíme sami sebe.
osobní rozvoj
Ukázky

Kouzelná čtvrthodinka

268 Kč
238 Kč
Koučování - 11%
Bestseller uznávaného britského poradce a jednoho z nejvyhledávanějších evropských koučů objasňuje přínos koučování pro uvolňování lidského potenciálu a zvyšování individuální výkonnosti, zkoumá dynamiku rozvoje týmu a rozebírá problematiku koučování v podmínkách globalizace.
osobní rozvoj

Koučování

314 Kč
279 Kč
Tajemství řeči těla - 11%
Odhalte skutečné záměry všech lidí, se kterými se potkáte!
osobní rozvoj

Tajemství řeči těla

269 Kč
239 Kč
Nová země - 11%
(2x)
Svým nejprodávanějším duchovním průvodcem Moc přítomného okamžiku inspiroval Eckhart Tolle miliony čtenářů a pomohl jim objevit svobodu a radost života v přítomném okamžiku.
osobní rozvoj

Nová země

314 Kč
279 Kč
Vztahy bez stížností - 6%
(2x)
Tím, že si stěžujeme, vytváříme mezi sebou určité spojení. Je snadné si společně zanadávat a přidat se ke všeobecné rozmrzelosti. Nejvíce ze všeho si ale stěžujeme na druhé lidi, což vede k negativním a nezdravým základům našich vztahů.
osobní rozvoj

Vztahy bez stížností

84 Kč
79 Kč
Červená královna - 11%
(2x)

Červená královna je poutavě napsaná encyklopedie nejnovějších vědeckých názorů na lidskou přirozenost.

osobní rozvoj

Červená královna

359 Kč
319 Kč
Odpojený muž - 11%
(1x)
Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi.
osobní rozvoj

Odpojený muž

449 Kč
399 Kč
Co je nového v managementu
Futuristické vize předpokládaly, že rozvoj technologií každému z nás umožní v práci trávit méně času. I když se kolem nás změnilo mnoho, nejběžnějším modelem vztahů na pracovišti zůstává hierarchie nadřízený–podřízený.
osobní rozvoj
Ukázky

Co je nového v managementu

90 Kč
Narcismus - vnitřní žalář - 11%
Zkušený německý terapeut Heinz-Peter Röhr se ve své knize zabývá osobitým způsobem vzniku této poruchy, jejím průběhem a naznačuje možnosti jejího překonání. Za východisko si autor zvolil kuriózní pohádkový příběh bratří Grimmů "Železná kamna".
osobní rozvoj

Narcismus - vnitřní žalář

233 Kč
207 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 291 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 30 > >>