Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - květen 2020
romantika

Krása noci - 11%
(1x)

Čtyři druhy soli. Sůl moře. Sůl slz. Sůl potu. Sůl původu světa... Na to myslela Claire, zatímco se taxík prodíral pařížskou dopravní špičkou. Toto léto bylo jiné než předešlé roky. Bylo žhavější, vytrvalejší. Clair pozorovala ženy v ulicích.

romantika

Krása noci

134 Kč
119 Kč
Moře vzpomínek - 11%
Kendřina babička Ella dožívá v pečovatelském domě a svoji vnučku překvapí jediným přáním: chce, aby sepsala příběh jejího života.
romantika

Moře vzpomínek

269 Kč
239 Kč
Nestoudný Markýz Hartley - 11%
Smyslný milostný příběh z elegantního prostředí aristokracie.
romantika

Nestoudný Markýz Hartley

251 Kč
223 Kč
Paprsek slunce - 11%
Vikomt Frome se zamiloval a chce si svou lásku, Claribel Stamfordovou, okamžitě vzít za ženu. Jediný problém ovšem je, že musí získat svolení svého strýce, vévody z Alverstode.
romantika

Paprsek slunce

206 Kč
183 Kč
Tokyo Story - 11%

Dva Japonci, jedna umíněná dívka a její zběsilé pátrání v ulicích Tokia.

Alice cestuje z Prahy do Japonska s jediným cílem – najít muže, s nímž se seznámila v Praze a do kterého je i po dvou letech stále beznadějně zamilovaná.

romantika
Ukázky

Tokyo Story

224 Kč
199 Kč
Třpytivá hodina - 11%
(1x)
Život Seliny Lennoxové je nekonečný večírek, který má jediný cíl: vyhnout se nudné budoucnosti, kterou jí naplánovali její bohatí rodiče. Román o vášni, zármutku, ztrátě a tajemstvích. Od autorky bestselleru Dopisy, které nikdo nečetl.
romantika

Třpytivá hodina

359 Kč
319 Kč
Vykoupení Malcolma Sinclaira
Malcolm Sinclair s pověstí ne zrovna šlechetného a čestného muže jakoby zázrakem přežije svou smrt. Když se ze svých zranění zotavuje v převorství, má dost času přemýšlet o minulosti a napravení.
romantika

Vykoupení Malcolma Sinclaira

179 Kč
Až vysvitne slunce - 11%
Annie Marlowová se po tragické události stěhuje do letního domku na severním pobřeží Pacifiku, kam jako dítě jezdívala s rodiči.
romantika

Až vysvitne slunce

269 Kč
239 Kč
Bez naděje - 11%
(10x)
Když se sedmnáctiletá Sky seznámí s Deanem Holderem – možná jediným klukem, jehož provází ještě horší pověst než ji – něco se v ní změní.
romantika

Bez naděje

269 Kč
239 Kč
Bez rozloučení - 11%
Nora O’Brienová utekla z Indiany do Skotska, přesvědčená, že dělá správnou věc. Po třech letech v nové zemi jí však zůstala jen vina a lítost. Pak do jejího života vstoupil Aidan Lennox, starší, světaznalý a přitažlivý hudební skladatel.
romantika

Bez rozloučení

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 80 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>