Nejprodávanější Kniha - květen 2020
romány

Panství Farleigh
(1x)

Rodina rozdělená válkou. Zrádce v jejich středu.

Do života lorda Westerhama a jeho pěti dcer zasáhne druhá světová válka, když se na jejich panství Farleigh zřítí parašutista. Rodinný přítel a agent MI5 Ben Cresswell má prověřit, zda byl muž něm

romány

Panství Farleigh

332 Kč
Pro nedostatek důkazů
(1x)
Tématem románu Pro nedostatek důkazů, jehož autorem je jeden z největších současných italských spisovatelů Claudio Magris a který už vyšel v překladech v mnoha zemích, jsou války všech dob a ve všech koutech světa.
romány
Ukázky

Pro nedostatek důkazů

332 Kč
Proudy
Další román autora úspěšné autobiografické knihy „Houština“ a předsedy Asociace spisovatelů zachycuje příběh muže středního věku, odehrávající se v devadestých letch, na konci druhého tisíciletí.
romány

Proudy

269 Kč
Sanatorium Tworki
Román Sanatorium Tworki (1999) se odehrává během dvou válečných let 1943–1944 a jeho hrdiny jsou mladý básník Jurek, účetní Sonia a skupinka jejich přátel, kteří se schovávají před útrapami války v psychiatrické léčebně v Tworkách...
romány

Sanatorium Tworki

206 Kč
Sestra s perlou
(2x)
Na luxusní sídlo Atlantida na soukromém poloostrově ženevského jezera se sjíždí z různých koutů světa šest mladých žen, které přivedla domů smutná událost: smrt jejich adoptivního otce.
romány

Sestra s perlou

395 Kč
Spodní proudy
Zane a jeho sestra Britt vyrůstají v luxusním domě u horského jezera. Jejich otec je vážený občan a celá rodina budí dojem dokonalosti. Jen obě děti znají pravdu – otec je s tichým souhlasem matky léta týrá.
romány

Spodní proudy

332 Kč
Úplně cizí lidé
(2x)
Novinka autorky světových bestsellerů Sedmilhářky a Manželovo tajemství! Tříčlenná rodina, manželský pár, dva nezadaní muži a dvě rozvedené ženy – ti všichni se scházejí na desetidenním léčebném pobytu v luxusních lázních uprostřed pustiny.
romány

Úplně cizí lidé

359 Kč
Země mrtvých nadějí
(1x)

Léto roku 1549. Dva roky po smrti Jindřicha VIII. se Anglie propadá do zmatku.

romány

Země mrtvých nadějí

539 Kč
Alicina síť
(1x)
Rok po vypuknutí první světové války, v době, kdy byly ženy podceňované a svázané společenskými normami, se Eve Gardinerová zatoužila vymanit konvencím a přispět k válečnému úsilí své vlasti více, než umožňovala typická ženská úloha ošetřovatelky.
romány

Alicina síť

134 Kč
Dixieland
Trombonista vukovarské dixielandové kapely vzpomíná v záhřebském vyhnanství na dospívání a zrání členů orchestru v rozmezí let 1960–1991.
romány

Dixieland

251 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 77 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>