Nejprodávanější audioknihy - květen 2020

Msta písecké panny
Detektivní příběh vynikajícího českého autora.

Msta písecké panny

314 Kč
Nestárnoucí mozek
Udržet si bystrou hlavu navzdory věku je možné. Knížka vám ukáže, že i ve vyšším věku jste schopni prožívat svůj život mnohem plněji – tedy přimět k tomu váš mozek.
Ukázky

Nestárnoucí mozek

249 Kč
Osudy
Rozhlasové vzpomínání psychiatra se specializací na psychoterapii, zastánce psychosomatického přístupu, publicisty a vysokoškolského pedagoga, připravila Lenka Kopecká.
Ukázky

Osudy

249 Kč
Ulička hanby
Vážený písař královské komory, Jiří Adam z Dobronína, se v mládí znal s ženou, která se později vypracovala na majitelku jednoho z nejproslulejších nevěstinců na Starém Městě pražském. Kdysi mu pomohla a nyní potřebuje pomoc sama.

Ulička hanby

269 Kč
Muži ve zbrani
Nad Ankh-Morporkem poletuje ďábel, ve městě řádí vrah a v ulicích je vůbec něco podivného.

Muži ve zbrani

341 Kč
Nadýchané pohádky
(2x)
Dechberoucí pohádky Arnošta Goldflama, Petry Soukupové, Petra Stančíka, Jiřího Stracha, Milady Rezkové, Bogdana Trojaka a Kláry Trojanové.

Nadýchané pohádky

200 Kč
Nohy z jílu
Kdo vraždí neškodné starce? Kdo se pokouší otrávit Patricije? V době, kdy podzimní mlhy sevřou město Ankh-Morpork do svých spárů, připadne Městské stráži nelehký úkol vystopovat neviditelného vraha.

Nohy z jílu

359 Kč
Pád nebes
(2x)

Na rozhraní mezi nebem a zemí... Není to sice nejvyšší hora Evropy, ale je prý nejkrásnější. Poslední vrchol Alp, jenž v polovině 19. století ještě nebyl pokořen, provokoval a přitahoval horolezce, kteří se ho pokoušeli zdolat.

Ukázky

Pád nebes

319 Kč
Smrtící bílá
(6x)
Čtvrtý případ Cormorana Strika a Robin Ellacottové.

Smrtící bílá

449 Kč
Správná pětka na ostrově pokladů
(2x)
Správná pětka, to jsou ve skutečnosti čtyři a pes! Julián, Dick, George, Anna a pes Tim.Taky byste si přáli mít vlastní ostrov, který by byl jen a jen váš? A zažít takové dobrodružství jako Správná pětka?

Správná pětka na ostrově pokladů

251 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 537 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 54 > >>