Yotam Ottolenghi se po obrovském úspěchu svých restaurací a knihy Ottolenghi: The Cookbook (Kuchařka) řadí ke světovým špičkám ve svém oboru. Proslulost mu přináší nejenom psaní o jídle, ale také originální a zcela osobitý přístup k vaření.
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
Kniha Žlutý baron vypráví příběh pátrání dvou novinářů Deníku Referendum, Zuzany Vlasaté a Jakuba Patočky, po odpovědi na otázku, jaké jsou skutečné úmysly Andreje Babiše v politice. Vzali vážně jeho politická hesla a začali je poměřovat s realitou.
Pokud může Hyde číhat v Jekyllovi, může číhat v kterémkoli člověku. Kdokoli – každý z nás – se může stát válečným zločincem, pokud k tomu dostane příležitost v podobě série shod okolností…
Tato kuchařka zve všechny milovníky pečení a mlsání na lákavou okružní cestu za evropskými moučníky. Autorem je sympatický kuchař Tobias Müller, který je mezi bloggery, kteří se věnují pečení sladkostí, opravdovým pojmem.
Tajný recept na zářivou vitalitu a zdraví.
Inspirace pro ženy všeho věku.
Kolik vám je? Přece tolik, na kolik se cítíte. To jsme určitě slyšeli už mnohokrát, jenže
si možná myslíme, že je to jenom taková planá útěcha. Stárnout člověk přece musí.
Tato kniha pojednává o způsobech léčení lidí, které nepatří do školní západní medicíny. Autor vychází ze své více jak dvacetileté klinické zkušenosti s praktikováním uvedených metod.