Nejprodávanější e-knihy - květen 2020

Paní Dallowayová
(2x)
Londýnské jitro, červen 1923. Paní Clarissa Dallowayová jde do květinářství pro výzdobu na svůj dnešní večírek. Než však tahle událost pro lidi z lepších kruhů nastane, strávíme v její společnosti obyčejný den, který nás nenechá na pochybách, že pod slupkou stárnoucí…
Ukázky

Paní Dallowayová

209 Kč
Péct, milovat a žít
(1x)
Josef Maršálek je navzdory svému mládí velice úspěšný a světově proslulý cukrář.
Ukázky

Péct, milovat a žít

299 Kč
Piraně
(2x)
V oceňovaném románu Gomora přinesl italský spisovatel a novinář Roberto Saviano odvážné svědectví o nemilosrdném světě neapolské mafie.
Ukázky

Piraně

185 Kč
Po práci legraci II.

Za zavřenými dveřmi byla za socialismu docela legrace. Jaký je rozdíl mezi lidem a lidmi za socialismu? Lid buduje novou a spravedlivou společnost a statečně překonává všechny překážky, kdežto lidi na to kašlou.“ Zavzpomínejte na další legrácky, které lidový vtipálek vyprodukoval za vlády komunistů. Jako ve vypouklém zrcadle ožívají tehdejší politici, zpěváci, herci, výrobky, stavby, filmy či sdělovací prostředky. Připomeňte si dobu socialismu na anekdotách, hádankách, parodiích a posměšcích.

Ukázky

Po práci legraci II.

249 Kč
Pomalá dieta
V Pomalé dietě Marc David ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus.
Ukázky

Pomalá dieta

240 Kč
Poslední rozkaz
(5x)
Zatímco v Sabbatiných světech dál zuří křížová válka, komisař Ibram Gaunt se vrátil z pekelné mise hluboko za nepřátelskými liniemi a zjistil, že jeho oddíl byl mezitím rozpuštěn.
Ukázky

Poslední rozkaz

149 Kč
Poslední vdova
edné letní noci je z parkoviště nákupního centra neznámými útočníky unesena doktorka z výzkumného Střediska pro prevenci a kontrolu nemocí. Nikdo neví, co za jejím únosem stojí, a policie stále tápe..
Ukázky

Poslední vdova

199 Kč
Povídky o nelásce
V nových povídkách se náš nejpopulárnější spisovatel opět vydává do známého hájemství příběhů „o manželství a sexu“, ale jak je pro něj v posledních dílech typické, pohled je to trpký, sebeironický a občas černočerně vtipný. Spisovatelovo alter-ego přichází o manželku, peníze, rodinné zázemí.
Ukázky

Povídky o nelásce

209 Kč
Pro Čechy je nebe nízko
(2x)
Proč u nás najdeme tak málo vyvěšených českých vlajek?
Ukázky

Pro Čechy je nebe nízko

229 Kč
Proč jsem se neoběsila
Život je opravdu strašný. Strašné je být dítětem. Rodiče a učitelé vás mučí. Je strašné být v produktivním věku. Rodiče a děti vás mučí. A je strašné být starý. Všichni vás mučí. A úplně nejstrašnější je být ženou a nechat se mučit muži.
Ukázky

Proč jsem se neoběsila

179 Kč
Zobrazuji 961 - 970 z 1000 položek
<< < 1 .. 95 96 97 98 99 100 > >>