Nejprodávanější e-knihy - květen 2020

Sedm let v Africe
(2x)
Skutečný příběh přináší čtenářům syrovou výpověď o drsném životě na africkém kontinentu.
Ukázky

Sedm let v Africe

238 Kč
Senzační sbírka zvířat doktora Proktora - 20%
Jistě existují tajemství, která by měla tajemstvími zůstat. Taky určitě taková máte. Třeba tajnou lásku. Nějaký neobvyklý zlozvyk. Drobné vandalství. Existují ale i tajemství, která jsou tak důležitá, tak děsuplná a tak nepravděpodobně odporná, že to s nimi prostě takhle dál nejde, už tajemstvími zůstat nemůžou.
Ukázky

Senzační sbírka zvířat doktora Proktora

189 Kč
151 Kč
Sí, vole! - 20%

Nebloudíme, necháváme se vést... Vydejte se na dobrodružnou cestu s Vandráky Vagamundos! Mozaika cestovních deníků tří Vandráků, kteří jezdí na motorkách po Střední Americe, točí o tom dokument a plní si sen.

Ukázky

Sí, vole!

279 Kč
223 Kč
Síla manželovy modlitby - 20%
Jedná se o další povzbuzení k modlitbě ve vztazích, tentokrát zaměřené na manželovu modlitbu za svou ženu. Po přečtení této knihy si uvědomíte, že když do svého manželství pozvete Boha, i ta nejbezradnější situace se může změnit k lepšímu.
Ukázky

Síla manželovy modlitby

129 Kč
103 Kč
Skleněný trůn - 20%
(1x)

Srdce z ledu. Vůle z oceli. Nelítostný boj začíná. Je jí 18 let a jmenuje se Celaena. Od dětství byla trénovaná k jedinému úkolu – stát se tím nejlepším zabijákem v Endovieru. Je však chycena a odsouzena k doživotnímu vězení.

Ukázky

Skleněný trůn

279 Kč
223 Kč
Skvělý ScrumMaster - 20%

Vše, co by měl každý skvělý ScrumMaster vědět Průvodce pro všechny ScrumMastery, agilní kouče a leadery, kteří chtějí transformovat svoje organizace.

Ukázky

Skvělý ScrumMaster

279 Kč
223 Kč
Smaltová Medúza - 20%

Co potká velvyslance Leona na osamělém ostrově Skyros? Třetí z řady historických detektivek řeckého autora Panagiotise Agapitose přivádí hlavního hrdinu, velvyslance císařského dvora Leona, na poloopuštěný ostrov Skyros.

Ukázky

Smaltová Medúza

209 Kč
167 Kč
Smrt jako umění - 20%
Pragmatická vyšetřovatelka, opírající se v životě i v práci o přísnou logiku, a podivínský detektiv, který věří především ve vlastní intuici – seznamte se s Shanti a Cainem, dvojicí vyšetřovatelů nové detektivní série Policajtka a mystik.
Ukázky

Smrt jako umění

280 Kč
224 Kč
Smrt ve Stuttgartu
Dvanáctý příběh soukromého detektiva Standy Berky začíná na lodi Stuttgart na Brněnské přehradě, kde Berka zase jednou navštíví jejího kapitána Jendu Horna, svého dlouholetého přítele. Cesta uplyne klidně a bez problémů....
Ukázky

Smrt ve Stuttgartu

169 Kč
SQL - 20%
Jazyk SQL (Structured Query Language) je účinným nástrojem pro práci s tabulkami v relačních databázích. Umožňuje provádět výběry a řazení záznamů, výpočty, souhrny a spojovat více datových tabulek.
Ukázky

SQL

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>