Nejprodávanější e-knihy - květen 2020
beletrie

Nezbytné věci - 20%
(2x)
Výtečně napsaný román, v němž se prvky hororové prolínají s realistickými.
beletrie
Ukázky

Nezbytné věci

329 Kč
263 Kč
Noc v Saint Rémy - 20%
Láska je slabost, které se miliardář Lucien nehodlá poddat. Jenže půvabná Audrey mu to rozhodně neusnadňuje! Její plachá nevinnost je pro cynického Luciena lákavou výzvou.
beletrie
Ukázky

Noc v Saint Rémy

69 Kč
55 Kč
Nočník neohrožené ženy - 20%
Blogové zápisky sopranistky a sarkastičky Evy Benett mohou být vaší nejlepší kamarádkou, psycholožkou i vztahovou poradkyní. Procházejí nejhlubšími loužemi vztahů v zářivě barevných holinách a na každou bolest najdou náplast. A je jedno, jestli máte zlomené srdce, puchýř od nových lodiček nebo housera jak bič.
beletrie
Ukázky

Nočník neohrožené ženy

199 Kč
159 Kč
Nové příběhy se šťastným koncem – Starostlivá veverka - 20%
Příběh z české přírody, který se skutečně stal! Ondra a Nela najdou u silnice poraněnou veverku. Ihned poznají, že potřebuje pomoc, a tak ji opatrně odnesou do chaty, odkud Ondrův dědeček zavolá na záchrannou stanici. Tím ale celé dobrodružství nekončí.
beletrie
Ukázky

Nové příběhy se šťastným koncem – Starostlivá veverka

149 Kč
119 Kč
O moudré velrybě a další pohádky - 20%
Máte rádi dobrodružství a krásné příběhy? Chcete se podívat pod mořskou hladinu nebo do pralesa, potkat tam tajemné tvory a zažít opravdová kouzla? Pak držíte v ruce správnou knížku.
beletrie
Ukázky

O moudré velrybě a další pohádky

119 Kč
95 Kč
Obchůdek na rohu - 20%
Rosa Larkinová jednoho dne s překvapením zjistí, že jí někdo odkázal malý obchod v tiché devonské vesnici Cockleberry Bay. V Londýně ji nic nedrží, tak se vydává do neznáma. Vloží všechno, co má, do nového podnikání a před očima maloměsta se snaží uspět.
beletrie
Ukázky

Obchůdek na rohu

209 Kč
167 Kč
Odříkaného manžela největší krajíc
Poté, co ji opustí „největší láska jejího života“, zanevře Agáta na muže a rozhodne se budovat kariéru jako šéfredaktorka společenského časopisu a žít už navždy sama. Muže do svého života pustí jen občas, každého jen na jednu noc.
beletrie
Ukázky

Odříkaného manžela největší krajíc

189 Kč
Peter Sagan: tourminátor - 20%
Fascinující životní příběh jedinečného talentu, který na sebe dokázal strhnout pozornost celého cyklistického světa svou nesmírnou houževnatostí, úspěchy na závodech i osobitým humorem. Peter Sagan se stal fenoménem, který už dávno překročil hranice Slovenska a svými výkony se nesmazatelně zapisuje do historie sportu.
beletrie
Ukázky

Peter Sagan: tourminátor

169 Kč
135 Kč
Po práci je pořád legrace - 20%
Pokračování úspěšné trilogie Po práci legraci, která formou zábavného lexikonu mapovala anekdoty, hádanky, průpovídky, písňové parodie, přezdívky politiků a další posměšky z časů socialismu.
beletrie
Ukázky

Po práci je pořád legrace

249 Kč
199 Kč
Podivuhodný příběh Viktora Bambase aneb škola optimismu - 20%

Alchymie z doby Rudolfa II. a milostné vztahy v novodobé Praze Hrdinou tohoto románu je docent historie Viktor Bambas a jeho protihráčkou se stala krásná paní Helena. Kolem víří bizarní postavičky z kulturního, vědeckého, politického i policejního světa.

beletrie
Ukázky

Podivuhodný příběh Viktora Bambase aneb škola optimismu

140 Kč
112 Kč
Zobrazuji 971 - 980 z 1000 položek
<< < 1 .. 96 97 98 99 100 > >>